Ελλάδα

Πολωνός καθηγητής, που δούλευε σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ το θύμα στην Αγία Παρασκευή

Financialreport.gr

Ηταν ενοικιαστής σπιτιού και είχε να εμφανιστεί δύο ημέρες

Πολωνός καθηγητής σε πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας, που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Αγία Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ  ο ιδιοκτήτης Airbnb τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε ότι ο ενοικιαστής του σπιτιού του, έχει να εμφανιστεί δύο ημέρες και πιθανολογεί πως είναι ο δολοφονημένος στην Αγία Παρασκευή, γεγονός που βοήθησε ουσιαστικά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών να λύσει το γρίφο με την ταυτότητα του θύματος.

Πράγματι κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, πήγε στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου εκεί εντόπισε προσωπικά έγγραφα του θύματος, και κατέληξαν έτσι στη γυναίκα του, η οποία κατέθεσε ήδη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, έχει μπει ένα άτομο με το οποίο ο 53χρονος καθηγητής, είχε προσωπικές διαφορές. Το πρόσωπο αυτό αναζητήθηκε, αλλά δεν εντοπίστηκε.

Φέρεται ο ύποπτος που αναζητείται, και το θύμα να είχαν δώσει ραντεβού στο σημείο που έγινε η δολοφονία, για να λύσουν τις διαφορές τους. Και ενώ ο 43χρονος καθηγητής περίμενε στην οδό Ειρήνης, στοιχείο που αποτυπώνεται στις κάμερες ασφαλείας, εμφανίστηκε μεταμφιεσμένος ο δολοφόνος του και τον πυροβόλησε πέντε φορές και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών δεν αποκλείουν το πρόσωπο με το οποίο είχε κλείσει το ραντεβού να τον παγίδεψε, να μην πήγε ο ίδιος στο σημείο, αλλά να έστειλε τον πληρωμένο δολοφόνο.

Δηλαδή, να ήταν ηθικός αυτουργός στη δολοφονία και όχι φυσικός.

Ο εκτελεστής, μετά την δολοφονία έφυγε πεζός αλλά στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤNews, έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να επιβιβάζεται σε όχημα που οδηγούσε συνεργός του και να εξαφανίζονται.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu