Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις βρίσκονται οι Eurobank (“ERB”) και Banca Transilvania (“BT”), σχετικά με την ενδεχόμενη πώληση των Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. και ERB Leasing IFN S.A. στη Ρουμανία.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος προς ένα θετικό αποτέλεσμα, οι διαπραγματεύσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και τα δυο μέρη ολοκληρώνουν τις τυπικές διαδικασίες ενόψει της υπογραφής της συμφωνίας πώλησης.
Οι Διοικήσεις των δυο τραπεζών επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να ολοκληρώσουν μια συναλλαγή αμοιβαία επωφελή για τους συμμετέχοντες και επιβεβαιώνουν ότι η υπογραφή της πώλησης αναμένεται μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, όπου θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση μόλις ολοκληρωθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΕΗ και Ήρων οι φθηνότεροι πάροχοι ρεύματος το Νοέμβριο (€/kWh)
- Τραμπ υπέρ Νετανιάχου: “Οχι πόλεμος με τη Βενεζουέλα, μετρημένες οι μέρες του Μαδούρο”
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Οι νέοι κλάδοι που μπαίνουν στο σύστημα από σήμερα 3/11
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 7 Νοεμβρίου
- Βορίζια: Στις 14:00 η κηδεία του 39χρονου – Αναζητούνται τρία άτομα, φόβοι για αντίποινα
- Pine Labs: Στοχεύει σε αποτίμηση 2,9 δισ. δολαρίων σε μειωμένη δημόσια προσφορά
- Ψηφιακό μητρώο ακινήτων ”Μίδας”: Πότε έρχεται, ποιοι είναι οι στόχοι, ποιους αφορά
- Ανοδος για τα ασιατικά χρηματιστήρια λόγω αισιοδοξίας για την ΑΙ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








