Θα πιστωθεί αύριο Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς που οι δικαιούχοι έχουν δηλώσει
Αύριο, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθεί το οικονομικό βοήθημα σε τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες, συνταξιούχους ή ασφαλισμένες του e-ΕΦΚΑ (ΟΓΑ), οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Οικονομικών Βοηθημάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας που χειρίζεται ο ΟΠΕΚΑ και πληρούσαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, σύμφωνα με το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.
Το χρηματικό ποσό είναι ύψους 700 ευρώ για τις τρίτεκνες και 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες μητέρες και πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς που οι δικαιούχοι έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους.
Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί φέτος ανέρχεται σε 2.018.900 ευρώ και αφορά 2.651 αγρότισσες μητέρες εκ των οποίων 544 πολύτεκνες και 2.107 τρίτεκνες αγρότισσες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φωτιά στη Χίο: Νέο μήνυμα για εκκένωση Παρπαριάς
- Η νύχτα του Νέρωνα σε όλη τη χώρα: Μήνυμα εκκένωσης και στην Πρέβεζα
- Καίγεται η Αχαΐα: Μήνυμα για απομάκρυνση από Κάτω Αχαΐά
- Χίος: Νέο μήνυμα εκκένωσης των περιοχών Φυτά, Κηπουριές, Διευχά, Σιδηρούντας και Κατάβαση
- Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Ντουπλάντις 6,29 μ., δεύτερος ο Καραλής 6,02
- Στάχτη 1.500 στρέμματα παρθένου δάσους στα Πετράλωνα Μεσσηνίας
- Ο επιχειρηματίας Σαμίρ Χουλίλε προωθείται για πιθανός κυβερνήτης της Γάζας μετά τον πόλεμο
- Χίος: Eπιχείρηση του λιμενικού για απεγκλωβισμό από τις παραλίες “Λημνιά” και “Αγία Μαρκέλλα”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις