Η δραστηριότητα είχε ξεκινήσει από το 2021 και δεν μακροημέρευσε
Σταματάει τη λειτουργία της η εφαρμογή quick commerce Pop Market, σύμφωνα με ανακοίνωση της Wolt Market, με την τελευταία να αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των πελατών της πρώτης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τις 25 Οκτωβρίου οι μέχρι σήμερα πελάτες του Pop Market, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τα ψώνια της εβδομάδας μέσω του Wolt Market, ενός ψηφιακού σούπερ μάρκετ, καθώς το Pop Market σταματάει τη λειτουργία του.
Μέσω της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, επιτυγχάνεται η ομαλή μετάβαση των μέχρι πρότινος πελατών της Pop στο Wolt Market, ενώ παράλληλα μέρος του εξοπλισμού της Pop μεταβιβάζεται στο Wolt Market.
Η Pop Market που ασχολήθηκε με την παράδοση ειδών σούπερ μάρκετ εντός 15 λεπτών με την βοήθεια του στόλου διανομέων της, δημιουργήθηκε το 2021 από τους Τάκη Μαλαβέτα και Nick Telecki, δύο έμπειρων στελεχών στο χώρο του online delivery με προϋπηρεσία στο λονδρέζικο Home Run και στη Delivery Hero αντίστοιχα. Η εταιρεία έχει σηκώσει μέσω χρηματοδοτικών γύρων κεφάλαια που ξεπερνούν τα 8,5 εκατ ευρώ, ενώ πριν έναν χρόνο είχε εξαγοράσει την εταιρεία Ferto των Μιχάλη Σφικτού, Αλέξανδρου Θεοδωρίδη και Εκίν Μπουράκ Οτζτουρκ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Wolt, οι πρώην καταναλωτές του Pop Market που επιλέγουν το Wolt Market για τα ψώνια τους, επωφελούνται, μέσα από προσφορά με ειδικό κουπόνι, κερδίζοντας δώρο €6 + €6 στις 2 πρώτες αγορές τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Τέλος» από τη Μύκονο ο Έβανς
- Λονδίνο και Βρυξέλλες στέλνουν μηνύματα επιβράβευσης της ελληνικής οικονομίας
- Αγρότες: Δεν κάνουν πίσω, παραμένουν στους δρόμους – Μπλόκα μέχρι και τις γιορτές
- Λάρισα: Συναγερμός από την υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα – Μήνυμα 112 για μετακίνηση κατοίκων
- Η εφορία στην εποχή του ChatGPT: Τεχνητή νοημοσύνη και ψηφιακοί έλεγχοι τα νέα εργαλεία της ΑΑΔΕ το 2026
- Η Βαλένθια «γκρέμισε» 89 -79 τον Παναθηναϊκό από την πρώτη θέση
- Επέτειος Αλ. Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν σήμερα με εντολή της ΕΛΑΣ
- Reuters: Οι ΗΠΑ δίνουν προθεσμία στην ΕΕ μέχρι το 2027 να αναλάβει το «βάρος» του ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








