Η κακοκαιρία Daniel χτύπησε πέρυσι την πολύπαθη Θεσσαλία
Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν, το απόγευμα της Παρασκευής αγρότες έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την ώρα που εντός του κτηρίου γινόταν η σύσκεψη για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, ένα χρόνο μετά τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.
Στη διάρκεια της συγκέντρωσης φώναζαν συνθήματα για να λάβουν αποζημιώσεις για όσα χάθηκαν από τα χωράφια στο πέρασμα του Daniel και όχι τα ψίχουλα που τους δίνει η κυνβέρνηση ένα χρόνο μετά.
«Είμαστε εδώ. Συνάδελφοι περιμένουν αποζημιώσεις, ο χειμώνας θα είναι θερμός. Συνεχίζουμε τη διεκδίκηση» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο Θοδωρής Γεωργαδάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας.
«Ζητάμε να αποζημιώθυμε όπως οι συνάδελφοί μας στο Πήλιο. Είχαμε τα ίδια προβλήματα. Η απώλεια παραγωγής έφτασε στο 80 και το 90%» τόνισε, από την πλευρά του, ο Χρήστος Ρήγας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Μελιβοίας.
«Η ευαίσθητη παραγωγή, τα μήλα και τα κάστανα, δεν αποζημιώθηκε ποτέ» υπογράμμισε ο Γιάννης Ζαχαράκης, πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού Ανάβρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - Ανακοίνωση – Ρυθμιζόμενη πληροφορία – ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΚΟΙΝΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΑΫΛΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ «ΑΚTOR ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ»
- Safe Bulkers, Inc. - Safe Bulkers, Inc. Sets Date for the Second Quarter 2026 Results, Conference Call, and Webcast
- Eυρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με οδηγό τις πετρελαϊκές εταιρείες – Άλμα 13,87% από Randstad
- Η Nestlé κοντά σε συμφωνία για την πώληση της μονάδας εμφιαλωμένου νερού έναντι 5 δισ. ευρώ
- Porsche: Στο τραπέζι επιπλέον 5.000 απολύσεις
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Οι δύο πρώτες άδειες MiCA για υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα
- Νέα δάνεια άνω των 330 εκατ. ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ – Οι όροι
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








