Με καθυστέρηση δύο ετών του 2022
Αύριο, Δευτέρα (29/9), δίδονται στη δημοσιότητα, από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) των πολιτικών προσώπων για τα οικονομικά έτη 2022 και 2023, στις οποίες θα περιλαμβάνονται και οι αρχικές δηλώσεις όσων εξελέγησαν πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές του 2023.
Πρόκειται για τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του πρωθυπουργού, των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, των μελών του υπουργικού συμβουλίου, των βουλευτών, των ευρωβουλευτών, των περιφερειαρχών, των δημάρχων, και όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των κομμάτων.
Τα «πόθεν έσχες» θα αναρτηθούν και στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής https://www.hellenicparliament.gr (Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Δελτίο Τύπου FY 2025
- Επιμένει ο Κασσελάκης για το πως προσλήφθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης ως ειδικός επιστήμονας το 2007
- Axios: Σημειώθηκε πρόοδος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν – Κορυφώνεται η αγωνία καθώς η διορία Τραμπ τελειώνει
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες προκάλεσε το τελεσίγραφο Τραμπ στο Ιράν
- Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Ανιστόρητη πολιτική, θεσμική ελαφρότητα και ευτελισμός του Συντάγματος
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Την άρση της ασυλίας του ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου
- AS Company: Αύξηση 56,32% στα EBITDA – Πρόταση για μέρισμα 0,19 ευρώ ανά μετοχή
- CrediaBank: Σε διεθνείς επενδυτές το 80% των μετοχών της αύξησης κεφαλαίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








