Το πρωί θα προσέλθουν στις κάλπες οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42).
Ο πρέδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Εκάλη. Ανεμένεται να μεταβεί στις 10 το πρωί στο Δημοτικό σχολείο Εκάλης (Δεκελείας & Φασιδέρη, Εκάλη).
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του στην Κρήτη. Συγκεκριμένα αναμένεται να μεταβεί στις 10:00 στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης.
Σε εκλογικό τμήμα στη Νέα Ιωνία θα ψηφίσει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00 στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας (2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, Κηφισσού 2-4, Νέα Ιωνία).
Στη Θεσσαλονίκη θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις ευρωεκλογές ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Θα ψηφίσει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος Θεσσαλονίκη, ενώ γύρω στις 10:30 θα επισκεφθεί το 1ο Λυκειο Κορδελιού.
Στο Μοσχοχώρι Πιερίας θα ψηφίσει ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός.
Στο 1ο Λυκειο Αγίας Παρασκευής θα ψηφίσει πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας θα ψηφίσει στις 10: 30 στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιουπολης.
Ο πρόεδρος του κόμματος Δημοκράτες Ανδρέας Λοβέρδος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 133ο δημοτικό σχολείο Αθήνας στην Κυψέλη.
Στην Ιωνίδειο Σχολή θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στς 10:30 ο γραμματέας του «Κόσμος», Πέτρος Κόκκαλης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - Οικονομική έκθεση FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- AUTOHELLAS AΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Μασούντ Πεζεσκιάν: Το Ιράν διαθέτει «την αναγκαία βούληση να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο»
- Στάνη με κατσίκες και κότες σε ταράτσα στους Αμπελόκηπους – Επενέβη ο δήμος Αθηναίων (video)
- Ευρωπαϊκές αγορές: έκλεισαν με κέρδη, αλλά με -7,99% ο Stoxx 600 τον Μάρτιο
- Cenergy: Άλμα 39% στα καθαρά κέρδη το 2025 – Μέρισμα 0,26 ευρώ ανά μετοχή
- Alpha Trust Συμμετοχών: Άλμα 114,57% στα EBITDA, στα 5,9 εκατ. ευρώ το 2025
- ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - Οικονομική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








