Εγκρίθηκε η πώληση της Chelsea FC στον Αμερικανό επενδυτή Todd Boehly από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, γράφοντας επίλογο για τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς και την σχεδόν 20ετή ιδιοκτησία της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Όπως μεταδίδει το Bloomberg,η έγκριση της πώλησης ύψους 4,25 δισ. λιρών (5,3 δισ. δολαρίων), δίνει τέλος σε μήνες αβεβαιότητας για τους οπαδούς και το προσωπικό του Συλλόγου του Λονδίνου, τον οποίο ο Αμπράμοβιτς αναγκάστηκε να διαθέσει προς πώληση στις αρχές Μαρτίου, λίγο πριν επιβληθούν κυρώσεις ως απάντηση της Βρετανίας στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.
«Αργά χθες το βράδυ, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου κατέληξε σε μια θέση όπου θα μπορούσαμε να εκδόσουμε μια άδεια που επιτρέπει την πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τσέλσι», δήλωσε ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος
- EuroLeague (26/12): «Διπλό» του Ολυμπιακού στη Μπολόνια με τρεις πόντους διαφορά
- Φωκίδα: Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι ορειβάτες που αγνοούνταν στα Βαρδούσια
- Συνελήφθη ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της στο Κολωνάκι
- Voucher Κατάρτισης ΔΥΠΑ: Αμοιβή έως 1500 ευρώ και δωρεάν διεθνής πιστοποίηση για εργαζόμενους και ανέργους
- Σέρρες: Εντοπίστηκε εξάρτημα αυτοκινήτου στις έρευνες για τον διοικητή της Πυροσβεστικής
- Ραντεβού Ζελένσκι με Τραμπ στο Μαρ – α – Λάγκο το Σαββατοκύριακο
- Wall Street: Προς εβδομαδιαία κέρδη και Santa Claus rally
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








