Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης προσχώρησε στην ευρωομάδα των «Πρασίνων»
Η Ευρωομάδα των Πρασίνων καλωσόρισε στους κόλπους της τον Πέτρο Κόκκαλη που πριν από λίγο καιρό είχε αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προσχώρησή του: «Σήμερα, τα μέλη των Πρασίνων/EFA καλωσόρισαν ολόψυχα τον ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη στην Ευρωομάδα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του για να οικοδομήσουμε μια πιο «πράσινη» και ισχυρότερη Ελλάδα, μέσα σε μια Ευρώπη που βάζει τους ανθρώπους και την κοινωνική δικαιοσύνη στην καρδιά της».
Από την πλευρά του ο κ. Κόκκαλης ανέφερε πως «σήμερα μαζί με την Ομάδα των Πρασίνων/EFA, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε τον ρόλο μας για μια πιο «πράσινη», ασφαλέστερη Ευρώπη. Οφείλουμε στη νεολαία μας και στο μέλλον της Ελλάδας να αναλάβουμε τολμηρή δράση και να οικοδομήσουμε έναν πιο βιώσιμο κόσμο. Η νεότερη γενιά έχει δίκιο να ανησυχεί για το πώς μπορεί να είναι η ζωή της τα επόμενα χρόνια.
Θα εργαστώ για να ενισχύσω και να φέρω συνοχή στο «πράσινο» κίνημα στην Ελλάδα και να συμμετάσχω στον αγώνα των Πρασίνων-EFA για μια υγιή μεταρρύθμιση των δημοσιονομικών κανόνων, για να μεταμορφωθεί η οικονομία μας ώστε να είναι βιώσιμη και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών μας».
Welcome to our Group @PetrosKokkalis!💚🇬🇷
“We’re pleased to welcome Petros to the Group. We look forward to working with him to build a greener & stronger Greece within a Europe that puts people & social justice at its heart,” says our @TerryReintke.
🔗: https://t.co/z5UHyPLPE7 pic.twitter.com/17r8upJ1e3
— Greens/EFA in the EU Parliament 🌍 (@GreensEFA) January 31, 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πρακτορείο διανομής Αργος: 24ωρη απεργία, χωρίς εφημερίδες την Τετάρτη 18/06
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ξεκινά κάλυψη η Mediobanca, βλέπει τιμή στόχο 28,80 ευρώ
- ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Αύξηση 2,3% του ΑΕΠ το 2024 – Κινητήριος “μοχλός” επενδύσεις και κατανάλωση
- METLEN: Ολοκλήρωσε τη χρηματοδότηση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών στην Αυστραλία
- Θ. Κιουρτζής: “Εγινε μεγάλος ντόρος για τις αυξήσεις στα καύσιμα λόγω Μέσης Ανατολής”
- Σύρος: Στην ελίτ των ευρωπαϊκών πολιτιστικών προορισμών
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιαπωνία: Η κεντρική τράπεζα διατηρεί τα επιτόκια – Μειώνει σταδιακά τις αγορές ομολόγων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις