Πως θα αξιοποιηθούν τα κεφάλαια
Στη διάθεση του επενδυτικού κοινού θέτει η PREMIA το εγκριθέν κατά τη συνεδρίαση της 23.03.2026 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενημερωτικό δελτίο αναφορικά με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου (εφεξής το “ΚΟΔ”) από την Εταιρεία, συνολικού ποσού κατά κεφάλαιο έως Ευρώ εκατόν πενήντα εκατομμύρια (€150.000.000) με ελάχιστο ποσό έκδοσης Ευρώ εκατόν πέντε εκατομμύρια (€105.000.000), διάρκειας επτά (7) ετών, διαιρούμενου σε έως εκατόν πενήντα χιλιάδες (150.000) άυλες, κοινές, ονομαστικές, ομολογίες ονομαστικής αξίας εκάστης Ευρώ χιλίων (€1.000) (εφεξής οι “Ομολογίες”), σύμφωνα με την από 17.03.2026 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (εφεξής η “Έκδοση”).
Όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, οι Ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς εντός της ελληνικής επικράτειας (εφεξής η “Δημόσια Προσφορά”), με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών (εφεξής το “Η.ΒΙ.Π.”) του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής το “Χ.Α.”), θα καταχωρηθούν στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (εφεξής το “Σ.Α.Τ.”) και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α.
Το Χ.Α., κατά τη συνεδρίαση της 20.03.2026, ενέκρινε την εισαγωγή των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α. (η “Εισαγωγή”), υπό την αίρεση έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και της επιτυχούς ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς των Ομολογιών της Εκδότριας.
Κατωτέρω, παρατίθεται το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς της έκδοσης του ΚΟΔ και της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α., το οποίο έχει ως εξής:


Σημειώνεται, ότι το ως άνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί.
Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας.
Το Ενημερωτικό Δελτίο, όπως εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις 23.03.2026, θα είναι διαθέσιμο στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1129, σε ηλεκτρονική μορφή στις ακόλουθες ιστοσελίδες:
• της “Ελληνικά Χρηματιστήρια – Χρηματιστήριο Αθηνών Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών”: https://www.athexgroup.gr/el/raise-capital/list/how-to/new-listed-issuers,
• της Εταιρείας: https://premia.properties/ependytikes-schesis/enimerotika-pliroforiaka-deltia/,
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με το βλέμμα σε αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
- Το Ιράν συνεχίζει να διαψεύδει τα περί συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Δικηγορικοί Σύλλογοι Ελλάδος για δίκη Τεμπών: «Η σημερινή εικόνα μας προσβάλλει όλους»
- AUSTRIACARD HOLDINGS AG - Οικονομική έκθεση AUSTRIACARD HOLDINGS AG (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ: Δίνω πέντε μέρες στο Ιράν για να φτάσουμε σε συμφωνία
- Περιφέρεια Θεσσαλίας: Το υπ. Δικαιοσύνης υπεύθυνο για το χάος που επικράτησε στην έναρξη της δίκης των Τεμπών
- Πρατήρια καυσίμων: Νέα προθεσμία για προσαρμογή στο σύστημα εισροών – εκροών
- Premia: Το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας προσφοράς του ομολογιακού δανείου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








