Ο βασικός μέτοχος INVEL REAL ESTATE B.V. μεταβίβασε σε φυσικά και νομικά πρόσωπα 269.200 μετοχές στην τιμή των 5,10€ ανά μετοχή
H Prodea με δύο ανακοινώσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών γνωστοποίησε για αγοραπωλησίες μετοχών ανάμεσα σε μετόχους μετά από σχετική ενημέρωση των μετόχων προς τη διοίκηση της εταιρείας. Συγκεκριμένα η INVEL REAL ESTATE B.V. μεταβίβασε μετοχές σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που είναι ή έχουν σχέση με μέλη της διοίκησης.
Α΄ Ανακοίνωση:
Η «ΠΡΟΝΤΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και μετά από σχετική γνωστοποίηση που έλαβε, ότι το νομικό πρόσωπο INVEL REAL ESTATE B.V., το οποίο έχει στενό δεσμό με τον Πρόεδρο και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας κ. Χριστόφορο Παπαχριστοφόρου, προέβη την 10.06.2025 σε διάθεση 269.200 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας στην τιμή των 5,10€ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 1.372.920,00 ευρώ.
Β. Ανακοίνωση:
Η «ΠΡΟΝΤΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» (η «Εταιρεία»), ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και του Κανονισμού (EE) 596/2014, ότι σύμφωνα με σχετικές γνωστοποιήσεις που έλαβε, τα κάτωθι υπόχρεα πρόσωπα, κατά την έννοια του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, προέβησαν στις 10.06.2025 σε απόκτηση κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας ως ακολούθως:
(α) ο κος Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, Πρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής της Εταιρείας, απέκτησε 147.137 μετοχές με τιμή κτήσης 5,10 Ευρώ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 750.398,70 Ευρώ.
(β) ο κος Σταμάτης Σάπκας, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής της Εταιρείας, απέκτησε 33.338 μετοχές με τιμή κτήσης 5,10 Ευρώ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 170.023,80 Ευρώ.
(γ) η εταιρεία TSOUKNIDA INVESTMENTS LIMITED, νομικό πρόσωπο που έχει στενούς δεσμούς με τον κ. Αλέξιο Πιπιλή (Head of Hospitality and Business Development και μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής της Εταιρείας), απέκτησε 36.325 μετοχές με τιμή κτήσης 5,10 Ευρώ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 185.257,50 Ευρώ.
Και πώληση από Ν. Ιατρού:
Επιπροσθέτως, η Εταιρεία ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και μετά από σχετική γνωστοποίηση που έλαβε, ότι ο κος Νικόλαος Ιατρού, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, προέβη στις 05.06.2025 σε διάθεση 500 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, στην τιμή των 6,00€ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 3.000,00 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στο σφυρί το βιομηχανικό ακίνητο της «Ενωμένη Κλωστουφαντουργία» στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής
- Πάνω από 3,2 δις. ευρώ φέτος σε προνοιακά επιδόματα, ξεπερνούν τις δαπάνες της ΔΥΠΑ για την απασχόληση
- Ο επιχειρηματίας Βασίλης Δέρβος από τα ογκολογικά φάρμακα στα καλλυντικά
- Διανομή 1,45 εκατ. ευρώ από πτώχευση MALCO HELLAS ΑΒΕΤΤΕ σε δημόσιο και servicers
- Μήνυμα βιομηχάνων από την Αμβέρσα: «Χωρίς βιομηχανία δεν υπάρχει ισχυρή Ευρώπη»
- 95 Χρόνια Παπαστράτος: Από την καπνοβιομηχανία του 1930 στο εξαγωγικό hub καινοτομίας
- ΣΕΒ και ΣΒΣΕ συνυπογράφουν τη Διακήρυξη της Αμβέρσας για μέτρα στήριξης της ευρωπαϊκής βιομηχανίας
- Μetlen: Νέα βουτιά στο Λονδίνο, βαρύ το τίμημα αξιοπιστίας από τη διάψευση προβλέψεων της διοίκησης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







