Επιχειρήσεις

Profile: Νέα έκδοση της πλατφόρμας Mobius

Τη νέα έκδοση της καινοτόμου πλατφόρμας Mobius, η οποία προσφέρει πλήρη διασύνδεση με bank-end συστήματα για ολοκληρωμένη διαχείριση επενδύσεων από κινητές συσκευές (smartphones/tablets)- (iOS Universal application και Android), παρουσίασε η Profile.

_x000D_

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα λύση επιτρέπει αξιόπιστη και άμεση πρόσβαση σε χαρτοφυλάκια και έγγραφα 24/7, με πλήθος δυνατοτήτων για προσωποποίηση της εξυπηρέτησης πελατών. Επιπλέον, η πλατφόρμα έχει επιλεχθεί και έχει ήδη υλοποιηθεί επιτυχώς σε διεθνείς οργανισμούς διαχείρισης επενδύσεων, μεταξύ αυτών σε ελληνικές και ελβετικές τράπεζες.

_x000D_

Πιο αναλυτικά, η πλατφόρμα Mobius συλλέγει τα δεδομένα από οποιοδήποτε back-end σύστημα (διαχείρισης επενδύσεων, μετάδοσης τιμών, πλατφόρμα συναλλαγών κ.ά.) και τα παρουσιάζει σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον στο smartphone ή tablet, με πλούσια λειτουργικότητα για ολοκληρωμένη ενημέρωση.

_x000D_

Η λύση, αξιοποιώντας την πλατφόρμα PROFILE Mobility μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα από το back-end σύστημα είτε σε online, είτε σε end-of-day update mode. Με αυτό τον τρόπο, οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί αξιοποιούν τις υφιστάμενες υποδομές τους ενώ παράλληλα απολαμβάνουν απόλυτη ευελιξία με ελάχιστη επένδυση σε χρόνο και κόστος υλοποίησης, όπως σημειώνει η εταιρεία.

_x000D_

Στη σημαντικά αναβαθμισμένη έκδοση 2 της πλατφόρμας και σύνδεσή της με το εγκατεστημένο Investment Management σύστημα, επιτυγχάνεται αξιόπιστη, προσωποποιημένη και πλούσια λειτουργικότητα στη διαχείριση, ανάλυση και παρακολούθηση των χαρτοφυλακίων σε πραγματικό χρόνο, με advisory tools, νέο dashboard, εμφάνιση watch-lists, διαπραγμάτευση (trading), διανομή και διαχείριση εγγράφων, καθώς και notifications προς τους χρήστες.

_x000D_

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα αξιοποίησης ιδίου λογοτύπου (white-label) και προσωποποιημένων μηνυμάτων, γεγονός που την καθιστά  δυναμικό εργαλείο ψηφιακής επικοινωνίας και marketing.

_x000D_

Η χρήση των mobile apps εξασφαλίζει στις εταιρείες αύξηση της παραγωγικότητας των υπεύθυνων διαχείρισης επενδύσεων, προσφέροντας τόσο στους πελάτες όσο και στους ίδιους,  ολοκληρωμένη παρακολούθηση από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Παράλληλα, οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τα χαρτοφυλάκια τους με αμεσότητα, ταχύτητα και διαφάνεια.

_x000D_

Η αρχιτεκτονική της πλατφόρμας βασίζεται σε πρότυπα υψηλής ασφάλειας (μεταξύ άλλων, το geo-fencing και lock-on-shake) εξασφαλίζοντας εγγύηση προσωπικών δεδομένων και διαθεσιμότητα της πληροφορίας στη κινητή συσκευή.

close menu