Επιχειρήσεις

Profile Systems: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ με Πρόεδρο τον Χαράλαμπο Στασινόπουλο

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου ο Θεόδωρος Κρίντας - Πενταετής η θητεία έως τις 4 Ιουνίου 2031

Η Profile Systems & Software Α.Ε. προχώρησε στη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο εξελέγη από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 4ης Ιουνίου 2026.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίστηκε ο Χαράλαμπος Στασινόπουλος, Αντιπρόεδρος ο Σπυρίδων Μπαρμπάτος και Διευθύνων Σύμβουλος ο Ευάγγελος Αγγελίδης.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν επίσης οι Αριστείδης Ηλιόπουλος, Ευανθία Γιαννακούρη, Γεώργιος Σφυρής και Θεόδωρος Κρίντας, με τους τρεις τελευταίους να έχουν οριστεί ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη. Η θητεία του Δ.Σ. είναι πενταετής, έως τις 4 Ιουνίου 2031.

Παράλληλα, καθορίστηκαν τα πρόσωπα που εκπροσωπούν και δεσμεύουν την εταιρεία. Σύμφωνα με την απόφαση, η Profile δεσμεύεται, κατά κανόνα, με μόνη την υπογραφή του Προέδρου Χαράλαμπου Στασινόπουλου ή/και του Διευθύνοντος Συμβούλου Ευάγγελου Αγγελίδη, ενώ για συγκεκριμένες συναλλαγές, ανάλογα με το ύψος ή το αντικείμενό τους, απαιτείται διπλή υπογραφή των δύο ανωτέρω στελεχών.

Σε συνέχεια των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης, συγκροτήθηκε σε σώμα και η νέα Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας. Πρόεδρος εξελέγη ο Θεόδωρος Κρίντας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., ενώ μέλη της Επιτροπής είναι η Ευανθία Γιαννακούρη και ο Γεώργιος Σφυρής, επίσης ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

Η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου συμπίπτει με εκείνη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι έως τις 4 Ιουνίου 2031, με δυνατότητα παράτασης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu