Πιστός στη δέσμευσή του να επενδύει στη νέα γενιά, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εγκαινιάζει το πρόγραμμα “Re – Engineering Tomorrow”, αποδεικνύοντας στην πράξη τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα, αλλά και το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη του στο νέο και υψηλά καταρτισμένο δυναμικό του τόπου. Πρόκειται για 12μηνο έμμισθο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για νέους-ες Μηχανικούς που μόλις αποφοίτησαν ή έχουν μικρή εργασιακή εμπειρία (έως 3 έτη), με στόχο να εξελίσσει Νέα Ταλέντα στην Επόμενη Γενιά Μηχανικών του Ομίλου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ με το “Re – Engineering Tomorrow” προ(σ)καλεί απόφοιτους Μηχανικούς (Ηλεκτρολόγους, Μηχανολόγους, Χημικούς, Περιβάλλοντος, Παραγωγής & Διοίκησης) που αναζητούν την επόμενη πρόκληση, να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα για την επιτάχυνση της μετάβασης σε αειφόρες κατασκευές, πραγματοποιώντας παράλληλα τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες.
Ο κ. Χάρης Δεμερτζής, Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά «Για όλους εμάς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, στόχος μας είναι να χτίζουμε την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Αυτή τη φορά, με το πρόγραμμα “Re – Engineering Tomorrow”, καλούμε και τη νέα γενιά Μηχανικών που διεκδικεί ένα πιο βιώσιμο αύριο για όλους να γίνει μέρος του οράματός μας και να χτίσουμε μαζί τον κόσμο όπου θέλουμε να ζούμε. Προσφέρουμε εφόδια και ίσες ευκαιρίες, ώστε οι Νέοι Μηχανικοί να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, να εξελιχθούν σε άξιους και πρωτοπόρους επαγγελματίες και να ηγηθούν στον κλάδο τους, δίνοντας το παράδειγμα».
Για το πρόγραμμα “Re – Engineering Tomorrow” του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ μπορείτε να κάνετε αίτηση στο www.lafarge.gr/re-engineeringtomorrow
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Dell: Aυξάνει έως 30% τις τιμές σε εταιρικά laptops και desktops από 17 Δεκεμβρίου
- Πιλοτική 24ωρη λειτουργία Μετρό στη Θεσσαλονίκη Σάββατο 20 και 27 Δεκεμβρίου
- PayPal: Κατέθεσε αίτηση για τραπεζική άδεια στις ΗΠΑ
- Παράταση έως 25/2/2026 οι δηλώσεις φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας
- Μαρία Καρυστιανού: «Πρέπει να έχουμε κάτι να ψηφίσουμε, μια εναλλακτική»
- Μητσοτάκης: Νέα μέτρα για το στεγαστικό με μία πρωτοβουλία – έκπληξη
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας η Γραμμή 3 από Χολαργό μέχρι Αεροδρόμιο
- HDFC Bank: Πήρε έγκριση για την αγορά μεριδίου έως 9,5% στην IndusInd Bank
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

