H Freenow εγκαινιάζει τη δυνατότητα προκράτησης μίας διαδρομής με ταξί έως και 4 ημέρες νωρίτερα, στοχεύοντας σε αποτελεσματικότερη μετακίνηση μέσα στην πόλη.
Η Freenow ρώτησε τους χρήστες της πώς προτιμούν να μετακινούνται στην πόλη και αποκόμισε σημαντικές πληροφορίες. Με βάση την έρευνα της εταιρείας, το 54% των χρηστών επιλέγει ταξί για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, ενώ σχεδόν το 65% δήλωσε ότι προτιμά να προγραμματίζει τις διαδρομές με ταξί, ειδικά όταν πρόκειται για διαδρομή προς κάποιο αεροδρόμιο ή λιμάνι της Ελλάδας.
Οι μισοί χρήστες της εφαρμογής θα προγραμμάτιζαν τη διαδρομή με ταξί 1 μέρα πριν. Περισσότεροι από 1.500 χρήστες δηλώνουν ότι η μείωση του χρόνου αναμονής είναι ο βασικός λόγος που θα προγραμμάτιζαν μια διαδρομή με ταξί, ενώ το αίσθημα της ασφάλειας και ψυχικής ηρεμίας αποτελούν εξίσου βασικό λόγο για το 60% των χρηστών.
Η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της Freenow Ελλάδας σημειώνει:
“Μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των χρηστών και πλέον, διαθέτουμε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει σε όλους να χρησιμοποιούν το Freenow app για να κάνουν κράτηση των διαδρομών με ταξί έως και 4 ημέρες νωρίτερα. Με τη νέα βελτιωμένη υπηρεσία, οι επιβάτες θα μπορούν να ορίζουν το σημείο παραλαβής και τον προορισμό εκ των προτέρων, να βλέπουν το κόστος της διαδρομής και να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με την εξέλιξη του αιτήματος τους, όλα μέσα από την εφαρμογή της Freenow. Παράλληλα, η υπηρεσία προσφέρει στους οδηγούς που συνεργάζονται με τη Freenow τη δυνατότητα να οργανώνουν το πρόγραμμά τους, ξεχωρίζοντας τα προγραμματισμένα τους ραντεβού”.
Η ανανεωμένη υπηρεσία για προγραμματισμένες διαδρομές με ταξί καλύπτει διαδρομές σε κάθε σημείο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπου η Freenow είναι ενεργή, και συστήνεται ειδικότερα για μακρινούς προορισμούς, όπως το αεροδρόμιο, αλλά και για διαδρομές με ταξί νωρίς το πρωί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΑΣΑ: Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα από τις 11:00 έως τις 17:00 – Οι γραμμές που θα λειτουργούν
- ΑΑΔΕ: Πώς τεκμήρια και POS φέρνουν στην επιφάνεια τα κρυμμένα εισοδήματα
- Καιρός: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή, με αραιές νεφώσεις και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς
- Wall Street: Μικτές τάσεις λόγω νομισματικής πολιτικής της Fed
- CVC: Μείωση κεφαλαίου και μέρισμα από Vivartia
- Οι δύο λύσεις για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο, που δίνει το υπουργείο Οικονομικών
- Κομισιόν: Κάνει πίσω για την απαγόρευση νέων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων
- Πεσκόφ: Η συμμετοχή των Ευρωπαίων στις διαπραγματεύσεις για το ουκρανικό δεν προμηνύει τίποτα καλό
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

