Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21.10.2022 και ώρα 10.30 π.μ., διαπιστώθηκε απαρτία, καθώς παραστάθηκαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν συνολικά 5.133.470 μετοχές , ήτοι ποσοστό 21.1% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και ως εκ τούτου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση συνεδρίασε εγκύρως και νομίμως για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
_x000D_
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
_x000D_
Θέμα 1ο: Τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση, αναρίθμηση και κωδικοποίηση των διατάξεων του καταστατικού της εταιρείας σε ενιαίο κείμενο με σκοπό την εναρμόνιση και προσαρμογή του σύμφωνα με το άρθρο 183 του ν. 4548/2018, όπως αυτός ισχύει σήμερα.
_x000D_
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση κατόπιν αναλυτικής παρουσίασης και επεξήγησης των παρεμβάσεων επί του Καταστατικού με σκοπό την εναρμόνισή του με τον ν. 4548/2018, όπως ισχύει αυτός σήμερα από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και Πρόεδρος της Συνέλευσης κο Γεώργιο Κοντολάτη και τον Νομικό Σύμβουλο αυτής, κο Γεώργιο Τσάφο, διαλογικής συζήτησης που ακολούθησε και της νόμιμης ψηφοφορίας, ενέκρινε ομοφώνως την : τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση, αναρίθμηση και κωδικοποίηση του συνόλου των διατάξεων του καταστατικού της εταιρείας σε ενιαίο κείμενο με σκοπό την εναρμόνιση και προσαρμογή του σύμφωνα με το άρθρο 183 του ν. 4548/2018, όπως αυτός ισχύει σήμερα.
_x000D_
Θέμα 2ο: Διάφορες ανακοινώσεις, εγκρίσεις και συζήτηση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος.
_x000D_
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και της Γενικής Συνέλευσης κος Γεώργιος Κοντολάτης, ενημέρωσε τους παριστάμενους μετόχους για την θετική εξέλιξη γεγονότων και οικονομικών δεδομένων που περιλαμβάνονται στις χρηματοοικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας που έχουν ήδη εγκριθεί από την προηγηθείσα Τακτική Συνέλευση της Εταιρείας της 9 ης Σεπτεμβρίου 2022.
_x000D_
Θέμα 3ο: Ενημέρωση των κ.κ. Μετόχων για την επιχειρηματική συμφωνία της εταιρείας με τον διεθνή Όμιλο “LDA CAPITAL Limited”.
_x000D_
Οι συμμετέχοντες στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, ενημερώθηκαν διεξοδικώς από τον Οικονομικό Σύμβουλο της εταιρείας κο Ιωάννη Γαλάκη, επί του περιεχομένου, της λειτουργίας και του επιχειρηματικού οφέλους της εν λόγω συμφωνίας για την Εταιρεία, σε ακολουθία της Ανακοίνωσής της αρμοδίως. Το ως άνω θέμα της ημερήσιας διάταξης δεν τέθηκε σε ψηφοφορία, καθώς σκοπός ήταν η ενημέρωση των κ.κ. Μετόχων για τις συγκεκριμένες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου στην αρμοδιότητα του οποίου εμπίπτει η ως άνω συμφωνία και για τις οποίες οι κ.κ. Μέτοχοι, εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μακελειό στα Βορίζια: Τρέχουν δύο παράλληλες έρευνες – Σε φυλακές εκτός Κρήτης οι δύο τραυματίες
- Μητσοτάκης: «Ο αυθεντικός Μαραθώνιος είναι μοναδικός και κάθε χρόνο θα γίνεται καλύτερος»
- 42ος Μαραθώνιος: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Τραμπ με Όρμπαν: Οι ΗΠΑ εξαιρούν την Ουγγαρία από τις κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο
- Μητσοτάκης: Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία – Δένδιας: Χρόνια πολλά στους πιλότους μας
- ΗΠΑ: Βγάζουν από τη λίστα των «τρομοκρατών» τον Σύρο πρόεδρο Άχμεντ αλ Σάρα
- ΟΟΣΑ: Στα 7,6 δισ. ευρώ η εισροή ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα το 2024 – Στα 3,1 δισ. ευρώ το α΄εξάμηνο 2025
- Πειραιάς: Η σταδιακή εξομάλυνση στη Διώρυγα του Σουέζ, τον καθιστά ξανά σε διαμετακομιστικό κόμβο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








