Πολιτική

Προπηλακίστηκε ο Βορίδης στην Κρήτη από κουκουλοφόρους

Financialreport.gr

Δέχτηκε επίθεση ενώ δειπνούσε σε εστιατόριο

Περιπετειώδη κατάληξη είχε η βραδινή έξοδος για τον Μάκη Βορίδη και την οικογένειά του στην Κρήτη.

Ο πρώην υπουργός Μάκης Βορίδης, ο οποίος παραιτήθηκε από την κυβέρνηση λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ ενώ δειπνούσε με την παρέα του στο Ηράκλειο Κρήτης το Σάββατο το βράδυ δέχτηκε επίθεση από ομάδα ατόμων με κουκούλες. Πετούσαν αυγά και πέτρες τον έβριζαν και φώναζαν συνθήματα εναντίον του.

Οι ταραξίες προκάλεσαν υλικές ζημιές στο εστιατόριο.

Βορίδης: Δεν με εκπλήσσουν ούτε με φοβίζουν οι άθλιες πρακτικές τους
«Δεν με εκπλήσσουν ούτε με φοβίζουν οι άθλιες πρακτικές τους» ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρώην υπουργός: «Χουλιγκάνοι της ακροαριστεράς μου επιτέθηκαν χθες απρόκλητα σε εστιατόριο στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου βρίσκομαι σε ιδιωτική επίσκεψη.

Εγώ τους ξέρω και δεν με εκπλήσσουν ούτε με φοβίζουν οι άθλιες πρακτικές τους! Έχω ζήσει έτσι μια ολόκληρη ζωή.

Αλλά δεν σεβάστηκαν ούτε την οικογένειά μου (ήταν και η 12χρονη κόρη μου εκεί), ούτε τα παιδιά των οικογενειών που συνέτρωγαν στο εστιατόριο, χωρίς καν να είναι στην παρέα μας.

Δυστυχώς, έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να ξεριζώσουμε την ακροαριστερή βία», είπε.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu