Πρόστιμο 8.000 ευρώ επιβλήθηκε στο πολυκατάστημα Notos διότι λειτούργησε σήμερα ενώ δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από την Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με την επαναλειτουργία της αγοράς.
_x000D_
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή μεταβαίνει η Αστυνομία για να κλείσει το πολυκατάστημα ενώ επιβλήθηκε από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, 5.000 ευρώ πρόστιμο στην επιχείρηση και 3.000 ευρώ στον υπεύθυνο.
_x000D_
Σύμφωνα με την απόφαση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου απαγορεύεται το άνοιγμα καταστημάτων σε εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, shop in shop και εκπτωτικά κέντρα στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου όπως για παράδειγμα είναι μεταξύ άλλων η Αττική.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε πλήρη κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Ε65 την άνοιξη
- Προς συμφωνία Leonardo, Thales και Airbus για κατασκευή δορυφόρων
- Μονή Σινά: Νέος Αρχιεπίσκοπος ο Αρχιμανδρίτης Συμεών Παπαδόπουλος
- Δικηγορικοί Σύλλογοι Ελλάδος: Συνεχιζόμενες οι καταχρηστικές συμπεριφορές από τους servicers
- Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο της Λένας Σαμαρά
- ΟΗΕ: Οι κυανόκρανοι θα μπορούσαν να αναλάβουν ρόλο αν επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία
- Politico: Γιατί ο Πούτιν δεν θα τερματίσει τον πόλεμο με τη Δύση
- MyStreet: Η εφαρμογή σκοντάφτει σε κάποιους δήμους
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις