Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες αλλά τα στοιχεία εναντίον του είναι ακλόνητα
Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 44χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου έξω από τα γραφεία της εταιρίας του στο Ψυχικό. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες αλλά τα στοιχεία εναντίον του είναι ακλόνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποστηρίξει ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο από τα δύο όπλα της δολοφονίας, ούτε και κάποιο χρηματικό ποσό που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τις πράξεις που του αποδίδουν.
Οι Αρχές εστιάζουν στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν, ενώ παράλληλα ανοίγουν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 44χρονου.
Στα εργαστήρια της αστυνομίας ολοκληρώθηκε η έρευνα στα γάντια μηχανής που εντόπισαν στο σπίτι του δράστη, αλλά δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας, και αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση σε δυο μαύρα μπουφάν μηχανής που βρέθηκαν στο σπίτι του 44χρονου.
Η Ασφάλεια συνεχίζει παράλληλα τις έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας και τα στοιχεία που συγκεντρώνει τα διαβιβάζει στις ανακριτικές αρχές που θα αποφασίσουν αν θα καλέσουν για εξηγήσεις τον επιχειρηματία ή και άλλα άτομα.
Παραγγελία για διενέργεια έρευνας προς «αντιμετώπισης της βαριάς εγκληματικότητας, που χαρακτηρίζεται από τον τύπο ως «Μαφία της Μυκόνου»» απέστειλε στον αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών, εποπτεύοντα τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στη δίωξη του Οργανωμένου Εγκλήματος και πρόεδρο του Συμβουλίου Συντονισμού Ανάλυσης και Ερευνών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.
Η κα Αδειλίνη στο έγγραφό της ζητεί να ενημερώνεται στο εξής για τα αποτελέσματα των ερευνών που αφορούν το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο συνδέεται με σοβαρά αδικήματα, γύρω από τις αγοραπωλησίες ακινήτων, από τα ναρκωτικά, τις ανθρωποκτονίες, την παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων, τις σωματικές βλάβες και άλλα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στη Βουλή το νομοθετικό κενό (δώρο) που προακλεί νέο «κύμα» ανατιμήσεων στα ασφάλιστρα υγείας
- Hellenic Train και Όμιλος Κοπελούζου ίδρυσαν την FxD Logistics Α.Ε. για το Θριάσιο ΙΙ
- ΟΤΕ: Μόνος στην κορυφή της Ελλάδας με rating «Α-» από την S&P
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Δανία: Ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός μειώνει εταιρικούς φόρους και ΦΠΑ στα τρόφιμα
- ΣτΕ: Στο μικροσκόπιο οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Πλάκα
- Ρούμπιο: Η αμερικανική νομοθεσία κρατά την Τουρκία εκτός του προγράμματος των F-35
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








