O 41χρονος Επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας δεν πρόλαβε να ανοίξει το αλεξίπτωτό του
Νεκρός εντοπίστηκε ο άτυχος πιλότος του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους που κατέπεσε, για άγνωστους ακόμα λόγους, στην Καλαμάτα.
Πρόκειται για 41χρονο Επισμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος πιθανότατα δεν πρόλαβε να ανοίξει το αλεξίπτωτό του.
Ο συναγερμός σήμανε στις Αρχές λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι της πτώσης προηγήθηκε έκρηξη. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν μάλιστα λόγο για έναν εκκωφαντικό θόρυβο.
Το Τ-2 Buckeye είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό jet της Πολεμικής Αεροπορίας και με αυτό ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους οι Ίκαροι και οι νέοι Ανθυποσμηναγοί.
Το Τ-2Ε μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 3500 lb οπλισμού σε 6 πτερυγικούς φορείς συμπεριλαμβανομένων και ατρακτιδίων πολυβόλων και ρουκετών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκπαίδευση με οπλικό φορτίο, αλλά και να αναλάβει πολεμικό ρόλο αν απαιτηθεί.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Νότια Αφρική πήρε βαθμό στο φινάλε με την Τσεχία
- Άλμα η μετοχή της Intel με καύσιμο αναφορά Τραμπ για συνεργασία με Apple
- Βανς: Το πετρέλαιο αρχίζει να κυλάει στα Στενά του Ορμούζ, αλλά το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει στο Λίβανο
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΣ
- Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: «Χρέος μας η μείωση στην τιμή του αργού να περάσει στην αντλία»
- Eυρωπαϊκές αγορές: Aπώλειες και μεικτά πρόσημα μετά τα αμετάβλητα επιτόκια της Fed
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Ανακοίνωση – Ρυθμιζόμενη πληροφορία
- Καρυστιανού για απόφαση Αρείου Πάγου: Ο κ. Πιερρακάκης άρχισε να αναζητά οδούς διαφυγής για την αισχροκέρδεια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








