Ο Nikkei 225 της Ιαπωνίας έκλεισε με πτώση 0,13% στις 39.410 μονάδες
Πτώση καταγράφουν τα κυριότερα ασιατικά χρηματιστήρια, με εξαίρεση της Αυστραλίας που έκλεισε με άνοδο 0,78% στις 8.314 μονάδες και τον CSI 300 της Σαγκάης που σημείωσε άνοδο 0,28% στις 3.922 μονάδες, καθώς οι επενδυτές αναμένουν την απόφαση της Fed για τα επιτόκια.
Ο Nikkei 225 της Ιαπωνίας έκλεισε με πτώση 0,13% στις 39.410 μονάδες και ο Topix υποχώρησαν κατά 0,37% στις 2.728 μονάδες. Ο Kospi της Νότιας Κορέας υποχώρησε κατά 1,29% για να κλείσει στις 2.456 μονάδες, ενώ ο Kosdaq σημείωσε πτώση 0,58% στις 694,47 μονάδες.
Στην Κίνα ο Shanghai κατέγραψε πτώση 0,72% στις 3.362 μονάδες, ενώ ο Shenzhen υποχώρησε 0,35% στις 10537.
Στο Χονγκ Κονγκ ο Hang Seng σημείωσε απώλειες κατά 0,27% στις 19.742 μονάδες.
Οι Κινέζοι ηγέτες αποφάσισαν να αυξήσουν το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας στο 4% του ΑΕΠ το 2025, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν την οικονομική ανάπτυξη γύρω στο 5% το επόμενο έτος, ανέφερε την Τρίτη το Reuters.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λευτέρης Πετρούνιας: Ασημένιος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
- 20 κανόνες για καλύτερα ταξίδια μετά τη σύνταξη
- Οι νέοι Αμερικανοί λένε «αντίο» στο αυτοκίνητο: Πόσα χρήματα εξοικονομούν
- Βενεζουέλα: Η Κίνα βοηθά στην επανεκκίνηση κρίσιμου σταθμού ηλεκτροπαραγωγής
- Πόσο κοστίζει ένα σπίτι στην Ευρώπη: Η πόλη που είναι σχεδόν επτά φορές ακριβότερη από την Αθήνα
- Basketgate: Στο μικροσκόπιο της Αρχής περιουσίες και «πόθεν έσχες»
- Χρηματιστήρια: Γιατί οι επενδυτές στρέφονται στην Ελβετία και εγκαταλείπουν την AI
- Air Mauritius: Ανατροπή στον σχεδιασμό του στόλου – Τι αλλάζει
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








