Ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei 225 γνώρισε "βουτιά" 1,06% στο άνοιγμα των αγορών
Πτωτικές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς οι επενδυτές στρέφουν το βλέμμα στο νομοσχέδιο φοροελαφρύνσεων του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, υπό τον φόβο ότι θα μπορούσε να διογκώσει περαιτέρω το χρέος των ΗΠΑ.
Ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei 225 γνώρισε “βουτιά” 1,06% στο άνοιγμα των αγορών, με τις απώλειες εν συνεχεία να διαμορφώνονται στο 0,8%, ενώ ο Topix έχασε 0,85%. Στη Νότια Κορέα, ο Kospi σημείωσε πτώση 0,59%, με τον Kosdaq να υποχωρεί κατά 0,69%.
Την ίδια ώρα, στο Χονγκ Κονγκ, ο Hang Seng έπεσε 0,24% και ο κινεζικός CSI 300 κατέγραψε απώλειες 0,14%. Στην Αυστραλία, ο S&P/ASX 200 διολίσθησε 0,36%.
Εν τω μεταξύ, η μετοχή της κινεζικής εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Xpeng γνώρισε “άλμα” 10% στο Χονγκ Κονγκ, μετά τα ισχυρότερα των εκτιμήσεων κέρδη και έσοδα β’ τριμήνου.
Click Here
Χθες, οι δείκτης της Wall Street σημείωσαν sell-off, με τον Dow Jones να πέφτει 816 μονάδες ή 1,9% και τους S&P 500 και Nasdaq να πέφτουν 1,6% και 1,4%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Varta: Σε καθεστώς αφερεγγυότητας ο ιστορικός γερμανικός όμιλος μπαταριών
- Με απόδοση 7,875% δανείστηκε η Aktor 300 εκατ. ευρώ
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- Aktor: Άντλησε 650 εκατ. ευρώ – Υπερκάλυψη 3,4 φορές στην αύξηση κεφαλαίου
- Τραμπ στο Axios: Είμαι έτοιμος για «ισχυρή στρατιωτική δράση» εάν αποτύχουν οι συνομιλίες με το Ιράν
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΑΚTOR Α.Ε. 28 – 07 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 28 – 07 – 2026
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ 57,777,778 ΝΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ & ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΛΗΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







