Η εταιρεία υποστηρίζει ότι απλά αλλάζει στρατηγική σε λιγότερες, μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες
Η Puma “κόβει” τη χορηγία της στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Ισραήλ μετά το 2024, καθώς η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών θέλει να επικεντρωθεί σε λιγότερες και πιο low profile συνεργασίες.
Η απόφαση δεν σχετίζεται με τον πόλεμο στη Γάζα που ξεκίνησε τον Οκτώβριο και ελήφθη στα τέλη του περασμένου έτους στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της Puma που ονομάζεται «λιγότεροι – μεγαλύτεροι – καλύτεροι», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι η εταιρεία θέλει να “γλιτώσει” από τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ στα προϊόντα της λόγω της υποστήριξής της στην ομάδα του Ισραήλ.
Στο πλαίσιο της νέας προσέγγισης, η Puma θα αφήσει επίσης το συμβόλαιό της με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σερβίας να λήξει το επόμενο έτος και θα προχωρήσει σε δύο νέες χορηγίες αργότερα μέσα στο 2023 και στις αρχές του επόμενου έτους.
Ο διευθύνων σύμβουλος Αρν Φρόιντ ανέλαβε την ηγεσία της Puma τον Νοέμβριο του 2022, όταν ο προκάτοχός του, Μπιόρν Γκούλντεν ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Adidas.
Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της, η Puma επανεξέτασε το ρόστερ των εθνικών ποδοσφαιρικών προγραμμάτων, λαμβάνοντας υπόψη στοιχεία όπως οι πωλήσεις και η συμμετοχή σε μεγάλα διεθνή τουρνουά. Το Ισραήλ δεν έχει προκριθεί στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του αθλήματος εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερουλάνος: Ζητάμε ενημέρωση για τους Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Λαγκάρντ: O πόλεμος στο Ιράν «θολώνει» τις προοπτικές ανάπτυξης – «Καμπανάκι» για πληθωρισμό
- Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει το AI Hackathon 2026 και αναδεικνύει τον αυξανόμενο ρόλο της AI
- Το Κουβέιτ ανέστειλε τη λειτουργία δύο διυλιστηρίων μετά από επιθέσεις
- Cooke: Προκαταρκτική συμφωνία για την απόκτηση του χρέους της Avramar Ελλάδας
- ΕΚΤ: Διατήρησε αμετάβλητα στο 2% τα επιτόκια για 6η συνεχόμενη φορά – Φόβος για άνοδο πληθωρισμού
- Χέγκσεθ: Σήμερα το μεγαλύτερο χτύπημα στο Ιράν – «Αχάριστοι» οι Ευρωπαίοι
- «Το ΕΣΥ νοσεί, κρύβουν τα ράντζα κάτω από το χαλί» – Κινητοποίηση υγειονομικών έξω από το υπ. Υγείας (video)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








