Τη στήριξη των ΗΠΑ στην Ελλάδα για την οικοδόμηση της σταθερότητας και της ειρήνης εξέφρασε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια και του Αμερικανού ομολόγου του, Mike Pompeo, στη Θεσσαλονίκη.
«Χαίρομαι που συμμετέχω στη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Mike Pompeo και το φίλο μου, Νίκο Δένδια, προκειμένου να εξετάσουμε τα κέρδη που έχουμε αποκομίσει αυτήν τη χρονιά σε όλους τους τομείς που αφορούν τις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας.
Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη Βόρεια Ελλάδα και στηρίζουμε τις προσπάθειες της Ελλάδας για οικοδόμηση ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο» τόνισε ο Αμερικάνος πρέσβης στην Ελλάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΣΕΕ: Κοστολογημένο υπόμνημα θέσεων και προτάσεων στον Πρωθυπουργό
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για Δυτική Μακεδονία 186,7 εκατ. ευρώ
- Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκουστάβο Μάντσα με 5 εκατ. ευρώ
- Θωρηκτό Αβέρωφ: Αποκτά Ψηφιακό Μουσείο παγκόσμιας εμβέλειας
- Παράνομη η στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας
- ΕΛΤΑ: Γιατί σταματούν και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία την αποστολή δεμάτων στις ΗΠΑ
- Mitsubishi: Αποχωρεί από τρία έργα υπεράκτιας αιολικής ενέργειας στην Ιαπωνία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις