Πρόσωπα

Pyramis Μεταλλουργία: Νέα HR Generalist η Αγγελική Χειμώνα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

H Aγγελική Χειμώνα

Η κ. Χειμώνα αποχώρησε από την Adecco, εταιρεία στην οποία βρίσκονταν σε αντίστοιχη θέση για πάνω από τέσσερα χρόνια

Εξακολουθούν και μέσα στο καλοκαίρι οι μετακινήσεις στελεχών, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει εξαιρετική κινητικότητα στην αγορά. Αυτή τη φορά πρόκειται για νέα πρόσληψη σε στελεχιακή θέση σε γνωστή εταιρεία της Θεσσαλονίκης, την Pyramis Μεταλλουργία, της οικογένειας Μπακατσέλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την έλευση της Αγγελικής Χειμώνα ως HR Generalist.

Yπενθυμίζεται ότι η Pyramis Mεταλλουργία έχει πάνω από από έξι δεκαετίας πορεία στην παραγωγή προϊόντων κουζίνας, με παραγωγικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη και τα Οινόφυτα.

Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τα Social media επισημαίνοντας ότι «είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάω αυτό το νέο κεφάλαιο και ανυπομονώ να συμβάλω στην ανάπτυξη της εταιρείας, συνεργαζόμενη με εξαιρετικούς ανθρώπους και υιοθετώντας νέες ευκαιρίες και προκλήσεις που θα ενισχύσουν περαιτέρω την επαγγελματική μου πορεία».

Προηγουμένως, η κ. Χειμώνα ήταν επί τέσσερα χρόνια σε αντίστοιχη θέση στην εταιρεία Αdecco, ενώ ακόμα πιο πριν είχε περάσει από τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού σε επιχειρήσεις όπως η Liafarm και η Eurobank. 

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu