Σήμερα, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 9.30 ώρα Βελγίου είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα η ακρόαση της Εύας Καϊλή, του Μαρκ Ταραμπέλα και του Αντόνιο Παντσέρι.
Είναι η τρίτη φορά που η Εύα Καϊλή θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού τμήματος, το οποίο θα αποφασίσει εάν θα αφεθεί με περιοριστικούς όρους ή θα παραμείνει προφυλακισμένη. Την προηγούμενη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι πλέον στο Βέλγιο η ευρωβουλευτής θα εκπροσωπείται από νέο δικηγόρο, τον ποινικολόγο Σβεν Μαρί και όχι τον Αντρέ Ριζόπουλο, ενώ στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται σήμερα όπως και τις προηγούμενες φορές, ο έτερος συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Ενώπιον των δικαστικών αρχών όμως θα βρεθεί και ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής, Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου και φέρεται να είναι ο εγκέφαλος ομάδας που σχετίζεται με την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στις 17 Ιανουαρίου είχε ανακοινωθεί από την εισαγγελία των Βρυξελλών ότι ο Αντόνιο Παντσέρι υπέγραψε μνημόνιο μεταμέλειας και συνεργασίας με τις βελγικές αρχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η κινητοποίηση χιλιάδων ηθοποιών του Χόλυγουντ κατά του Ισραήλ και η αντίδραση της Paramount
- Τι σημαίνει η υποβάθμιση γα τη Γαλλία
- Προφυλάκισαν 48 με κατηγορίες διαφθοράς στην Τουρκία μεταξύ αυτών και ένας ακόμα δήμαρχος
- Με το βλέμμα στην Κίνα δηλώνει έτοιμος για κυρώσεις κατά Ρωσία, ο Τραμπ
- Αφίξεις 150 μεταναστών στη Γαύδο
- Φωτιά στο εστιατόριο Ovio του σεφ Πάνου Ιωαννίδη στο Σύνταγμα
- ΕΦΚΑ: Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου 2025 – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
- Sony: Αλλάζει την εμφάνιση των Xperia με το νέο μοντέλο 10 VII
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις