Ολοκληρώθηκαν στο Εφετείο Βρυξελλών οι – κεκλεισμένων των θυρών – ακροάσεις της Εύας Καϊλή και του Μαρκ Ταραμπέλα, έπειτα από την έφεση που είχαν ασκήσει.
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, η απόφαση για την κα Καϊλή αναμένεται στις 3 Μαρτίου.
«Η απόφαση θα βγει στις 3 Μαρτίου και δεν θέλουμε οι δηλώσεις μας να επηρεάσουν αρνητικά την απόφαση. Είπαμε όλα τα νομικά και πραγματολογικά επιχειρήματα» είπε ο συνήγορος της κας Καϊλή, σημειώνοντας πως η σημερινή διαδικασία διήρκησε μιάμιση ώρα.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου, στις 16 Φεβρουαρίου, να παραταθεί κατά δύο μήνες η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή, ο συνήγορός της Σβεν Μαρί άσκησε έφεση και το ίδιο είχε πράξει και ο συνήγορος του Βέλγου ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα.
Υπενθυμίζεται ότι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και κατηγορούμενος στην υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Φραντσέσκο Τζόρτζι, αφέθηκε χθες ελεύθερος από τις φυλακές του Σαν Ζιλ με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ο Τζόρτζι είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου και αφέθηκε ελεύθερος, έπειτα από την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου της 23ης Φεβρουαρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - Γνωστοποίηση διορισμού Ειδικού Διαπραγματευτή
- «Δεύτερο κτύπημα» Ταλ Ντίλιαν για υποκλοπές: «Παρέμεινα σιωπηλός, δεν θα γίνω αποδιοπομπαίος τράγος»
- Έκθεση Κομισιόν: Η Ελλάδα πέτυχε τη 2η μεγαλύτερη μείωση θανατηφόρων τροχαίων σε όλη την ΕΕ το 2025
- Allwyn AG - Allwyn AG (24-Μαρ-2026)
- Ευρωπαϊκές αγορές: Επιφυλακτική άνοδος αναζητώντας ξεκάθαρα μηνύματα για το Ιράν
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ο Μητσοτάκης στον ΟΛΘ για την εξέλιξη του επενδυτικού προγράμματος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








