Για ένα ακόμα μήνα παραμένουν στην φυλακή ο Φραντσέσκο Τζόρτζι και ο Νικολό Φιγκά Ταλαμάγκα, ύποπτοι για πράξεις εγκληματικής οργάνωσης και διαφθοράς στο πλαίσιο της διερεύνησης του σκανδάλου του Qatargate, σύμφωνα με την απόφαση του προδικαστικού Συμβουλίου του Βελγίου.
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Βρυξελλών αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
«Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για φερόμενες πράξεις εγκληματικής οργάνωσης, διαφθοράς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, οι Φ.Τ. και Ν.Φ-Τ. εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του τμήματος του συμβουλίου του πρωτοδικείου των Βρυξελλών.
Με διαταγή που εκδόθηκε σήμερα το απόγευμα, η αίθουσα του συμβουλίου επιβεβαίωσε την προληπτική κράτηση των Φ.Τ. και Ν.Φ-Τ.
Εάν στην απόφαση αυτή ασκηθεί έφεση εντός 24 ωρών, οι ενδιαφερόμενοι θα εμφανιστούν ενώπιον του κατηγορητηρίου στο Εφετείο των Βρυξελλών εντός δεκαπέντε ημερών.
Προς το συμφέρον της έρευνας, προς το παρόν δεν θα κοινοποιηθούν περαιτέρω πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερώνεται για νεότερες εξελίξεις με δελτίο Τύπου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Citigroup και Standard Chartered εκκενώνουν τα γραφεία τους στο Ντουμπάι
- Ευρωπαϊκές αγορές: Επιστροφή στις απώλειες – Βουτιά 8,02% από Rheinmetall
- Άγνωστοι πέταξαν πέτρα σε συρμό του Ηλεκτρικού – Τραυματίστηκε επιβάτης
- Ελληνική Ένωση Καφέ: Η επαναφορά του πλαφόν φέρνει συνθήκες ασφυξίας για τις επιχειρήσεις
- Μακρόν: Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή δεν δικαιολογεί άρση κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Σε διαβούλευση σχέδιο παρεμβάσεων 262,6 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦ. 4/278/12-08-03 ΤΗΣ ΕΚ (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ)
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








