Για ένα ακόμα μήνα παραμένουν στην φυλακή ο Φραντσέσκο Τζόρτζι και ο Νικολό Φιγκά Ταλαμάγκα, ύποπτοι για πράξεις εγκληματικής οργάνωσης και διαφθοράς στο πλαίσιο της διερεύνησης του σκανδάλου του Qatargate, σύμφωνα με την απόφαση του προδικαστικού Συμβουλίου του Βελγίου.
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Βρυξελλών αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
«Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για φερόμενες πράξεις εγκληματικής οργάνωσης, διαφθοράς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, οι Φ.Τ. και Ν.Φ-Τ. εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του τμήματος του συμβουλίου του πρωτοδικείου των Βρυξελλών.
Με διαταγή που εκδόθηκε σήμερα το απόγευμα, η αίθουσα του συμβουλίου επιβεβαίωσε την προληπτική κράτηση των Φ.Τ. και Ν.Φ-Τ.
Εάν στην απόφαση αυτή ασκηθεί έφεση εντός 24 ωρών, οι ενδιαφερόμενοι θα εμφανιστούν ενώπιον του κατηγορητηρίου στο Εφετείο των Βρυξελλών εντός δεκαπέντε ημερών.
Προς το συμφέρον της έρευνας, προς το παρόν δεν θα κοινοποιηθούν περαιτέρω πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερώνεται για νεότερες εξελίξεις με δελτίο Τύπου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Αποστολάκη: Στον «αέρα» οι ρυθμίσεις οφειλών – Οι servicers καθυστερούν την απόφαση του Αρείου Πάγου
- Paramount – Warner Bros: Διακανονισμός με 12 πολιτείες ανοίγει τον δρόμο για τη μεγάλη συγχώνευση
- Ράλι ανακούφισης στην Ευρώπη: Τεχνολογία και τράπεζες «απογείωσαν» τις αγορές
- Economist: Η παγίδα του ακριβού χρήματος απειλεί τις υπερχρεωμένες οικονομίες
- Μπέσεντ: Από τις 23 Σεπτεμβρίου οι ιρανικές αεροπορικές εταιρείες θα είναι «καθηλωμένες»
- Συμφωνία στην ΕΕ για άρση των κυρώσεων σε Ουσμάνοφ και Φρίντμαν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








