Το ποσό κατατέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό της «Κρατικής Αρωγής»
Δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000) προς τον «Λογαριασμό Κρατικής Αρωγής» πραγματοποίησε η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αρχής, θέλησε «να συμβάλει έμπρακτα στην ανακούφιση των συμπολιτών μας, συναισθανόμενη τις υψηλές ανάγκες για αρωγή σε περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία τον Σεπτέμβριο 2023 και τις πυρκαγιές στον Έβρο, τον Αύγουστο 2023.
Η ΡΑΑΕΥ, απέστειλε σχετική επιστολή για τη δωρεά στον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιο για την αποκατάσταση από τις φυσικές καταστροφές και την Κρατική Αρωγή, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, ο οποίος την αποδέχθηκε. Το ποσό κατατέθηκε σήμερα, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023, στον τραπεζικό λογαριασμό της «Κρατικής Αρωγής».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ONYX: Τα ποσοστά των βασικών μετόχων μετά την εισαγωγή στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου
- Γεραπετρίτης προς Φιντάν (πηγές ΥΠΕΞ): Μόνη μας διαφορά ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα
- Τουρκία: Η Μεγάλη του Γένους Σχολή διαψεύδει τις αναφορές περί «παύσης λειτουργίας» της
- ΕΤΑΔ: Παραχωρεί ανενεργό ακίνητο στον Δήμο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου
- Μητσοτάκης στη MED9: Ανάγκη για κοινή ευρωπαϊκή άμυνα και αγορά ενέργειας
- E.IN.S.: Ολοκλήρωση της πώλησης του κτιρίου της εταιρείας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης
- Χρηματιστήριο: Με +0,44% μια ανάσα από τις 2.000 μονάδες – Άλμα 5,91% από ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- BNP: Πέφτει η μετοχή μετά την απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου για εμπλοκή της σε γενοκτονία στο Σουδάν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις