Στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ Παναθηναϊκού και της γαλλικής Λανς καταγράφηκαν σχεδόν 54.000 εισιτήρια
Ρεκόρ σημείωσε η ταυτοποίηση των εισιτηρίων μέσω του Gov.gr Wallet στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ Παναθηναϊκού και της γαλλικής Λανς καταγράφοντας σχεδόν 54.000 εισιτήρια και αποδεικνύοντας ότι η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα για τους αγώνες ποδοσφαίρου πραγματοποιείται με τη νέα διαδικασία.
Αυτό δείχνουν και τα νούμερα όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σαιζόν που έχουν ταυτοποιηθεί μέσω του Gov.gr Wallet, τα οποία φτάνουν τα 62.000, ενώ τα απλά εισιτήρια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αγγίζουν τα 140.000. Μάλιστα, η επιστροφή στα γήπεδα με ταυτοποίηση των εισιτηρίων μέσω του Gov.gr Wallet θα γίνει όχι μόνο σε αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά από τις 16 Σεπτεμβρίου και σε αγώνες του μπάσκετ.
Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου «η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε και οι φίλαθλοι επιστρέφουμε στα γήπεδα με τα εισιτήρια μας στο Gov.gr Wallet και πλέον όχι μόνο στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Από τις 16 Σεπτεμβρίου η ταυτοποίηση μας θα γίνεται ψηφιακά μέσω του ψηφιακού μας πορτοφολιού και για την είσοδο στα γήπεδα μπάσκετ. Οι πολίτες έχουν αρχίσει να αποκτούν την ανάλογη εμπειρία και αντιλαμβάνονται πόσο εύκολα, πόσο απλά ταυτοποιούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά και μπαίνουν στο γήπεδο με το ψηφιακό τους πορτοφόλι ενώ παράλληλα ρυθμίζονται και οι όποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Μόνο τους δύο προηγούμενους μήνες 140.000 πολίτες χρησιμοποίησαν το Gov.gr Wallet για την ταυτοποίηση των εισιτηρίων τους. Την Πέμπτη είχαμε τον αγώνα με τα περισσότερα ψηφιακά εισιτήρια μέχρι σήμερα, σχεδόν 54 χιλιάδες».
Ο κ. Παπαστεργίου τονίζει ότι «πρόκειται για μια ακόμα απόδειξη ότι η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στην αναβάθμιση κάθε τομέα δημόσιας πολιτικής, όπως ο αθλητισμός. Αυτό εξάλλου είναι και ο στόχος της Κυβέρνησης: μια νέα σελίδα στον χώρο του αθλητισμού, η διασφάλιση του αθλητικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα των αγώνων. Σε αυτό το πλαίσιο είχαμε με τον αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση μια εξαιρετική συνεργασία. Η τεχνολογία πρέπει να έχει θετικό κοινωνικό πρόσημο και θέλουμε όλοι να μπαίνουν στο γήπεδο έχοντας το εισιτήριό τους στο ψηφιακό τους πορτοφόλι. Ευρύτερος στόχος μας άλλωστε είναι παρέχουμε αποτελεσματικές τεχνολογικές λύσεις σε κάθε τομέα της καθημερινότητας».
Υπενθυμίζεται ότι είναι ιδιαίτερα απλός ο τρόπος με τον οποίο οι πολίτες μπορούν να ταυτοποιήσουν το εισιτήριό τους μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet που έχουν στο κινητό τους τηλέφωνο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή τους στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.), στο emep.gov.gr πριν κατεβάσουν την εφαρμογή Gov.gr Wallet από το Google Play ή το App Store. Αναλυτικά η διαδικασία περιγράφεται στο tickets.gov.gr.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Γιαννακόπουλος (DPG) αναζητεί την τύχη των δανείων της Χαλυβουργικής – Πόσα χρωστάει και που
- Golden Age Capital: Σε αναμονή για ένα ακόμα deal στον κλάδο του real estate και έξι σε εξέλιξη, μετά τη συμφωνία με την Fourlis
- Εκτεταμένο μήνυμα Πεζεσκιάν στους Αμερικανούς: «Ποια συμφέροντα υπηρετεί αυτός ο πόλεμος;»
- Επεκτείνονται και στη διαχείριση τουριστικών μονάδων οι οικογένειες Βασιλάκη-Σμπώκου
- Υπό πίεση ο Τραμπ: Απείλησε για πάγωμα της βοήθειας στην Ουκρανία εάν δεν ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Aegean Shipping Management (Γιώργος Δ. Μελισσανίδης): Καθελκύστηκε το νεότευκτο Green Liberty
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν σύντομα από το Ιράν, αλλά μπορεί να επιστρέψουν να ξαναβομβαρδίσουν
- Πούτιν: Η ένταξη της Αρμενίας στην ΕΕ είναι «απλούστατα αδύνατη»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








