Ρελάνς από τον έγκλειστο πρώην Χρυσαυγίτη, Ηλία Κασιδιάρη, μία ημέρα μετά το μπλόκο που έβαλε ο Αρειος Πάγος στην κάθοδό του στις εκλογές. Ανακοίνωσε ότι το Εθνικό Κόμμα των Ελλήνων θα στηρίξει το κόμμα Σπαρτιάτες, που πήρε το πράσινο φως να κατέβει στις εκλογές.
Ακολουθεί η δήλωση του ιδρυτή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, Ηλία Κασιδιάρη:
«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη Βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία».
Η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος Σπαρτιάτες
Στις 5/12/2017 το δίκτυο κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης με επικεφαλής τον Βασίλη Στίγκα κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα.
Στα 4 χρόνια ύπαρξής τους οι Σπαρτιάτες και εν μέσω σκληρής και απάνθρωπης λιτότητας, έχοντας βοηθήσει ηθικά και υλικά μόνο Έλληνες, έκαναν το μεγάλο βήμα και έγιναν πολιτικός σχηματισμός.
Εμείς οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ εκφράζουμε σε πραγματικό και απόλυτο βαθμό τη λαϊκή πατριωτική Δεξιά, το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, είμαστε θεματοφύλακες των πατροπαράδοτων αρχών και αξιών του Ελληνισμού και τιμάμε τις παραδόσεις μας που σήμερα εκλείπουν από τη δημόσια ζωή της χώρας.
Είμαστε ο σιδηρούς βραχίονας και το πραγματικό ανάχωμα που θα ανακόψει τον κατήφορο και το ξεπούλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων όχι μέσα από λόγια αλλά με έργα που εκφράζουν και αντιπροσωπεύουν όλους τους Ελληνόψυχους.
Πάντα ταγμένοι να φυλάμε Θερμοπύλες ξεκινάμε και όσοι πιστοί προσέλθετε…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Aegean και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας
- Απεργία πείνας στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας – Αντίδραση στην ανάπλαση από την Περιφέρεια Αττικής (βίντεο)
- Ο Στάρμερ ζητάει συγγνώμη από τα θύματα του Επσταϊν
- Συνελήφθη στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων για κατασκοπεία
- ΔΕΗ: Καμία σχετική συζήτηση ή συμφωνία για εξαγορά της Nova
- Ρωσία και Ουκρανία θα ανταλλάξουν αιχμαλώτους για πρώτη φορά μετά από 5 μήνες
- Spitogatos: Αυξήσεις – φωτιά 9,4% στις τιμές πώλησης κατοικιών και 6% στα ενοίκια το 2025
- Διατήρησε στο 3,75% τα επιτόκια η Τράπεζα της Αγγλίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








