Πρόσωπα

Rolco Bianil S.A: Νέος R&D Director ο Ανδρέας Πούλος

Ο κ. Πούλος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Cambridge UK, με πτυχίο σε Πειραματική και Θεωρητική Φυσική

Η εταιρεία ROLCO εντάσσει στο δυναμικό της τον Ανδρέα Πούλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα R&D Director. Έχοντας διανύσει μακρά πορεία στην Unilever UK, ο κ. Πούλος απέκτησε πολύτιμη εμπειρία συμμετέχοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη προϊόντων προσωπικής υγιεινής, στην αναζήτηση, αξιολόγηση και επιλογή εναλλακτικών πρώτων υλών, προμηθευτών, μεθόδων αναλύσεων και αξιολογήσεων προϊόντων.

Μοιράζεται το ίδιο όραμα με τη ROLCO για αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και καινοτομία μέσα από σύγχρονη έρευνα, νέες ιδέες και τεχνογνωσία και ως νέος R&D Director, έχει αναλάβει να κατευθύνει την ομάδα στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Παράλληλα, θα συντονίζει τα Εργαστήρια αναλύσεων Α΄ Υλών, υλικών συσκευασίας και προϊόντων χρησιμοποιώντας καινούργιες εξειδικευμένες πρώτες ύλες και βελτιώνοντας συγχρόνως τις μεθόδους παραγωγής.

Ο κ. Πούλος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Cambridge UK, με πτυχίο σε Πειραματική και Θεωρητική Φυσική, ενώ έχει ολοκληρώσει το Διδακτορικό του, στο Πανεπιστήμιο Paris-Sud XI, France, με αντικείμενο στον τομέα Φυσικής Χαλαρής Ύλης.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu