Πούτιν και Πεζεσκιάν θα συζητήσουν επιλογές για την περαιτέρω επέκταση των σχέσεων
Η Ρωσία και το Ιράν θα υπογράψουν την Παρασκευή μια «Συμφωνία Συνολικής Στρατηγικής Σύμπραξης» κατά την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στη Ρωσία ο ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν, ανακοινώθηκε σήμερα από το Κρεμλίνο.
«Στις 17 Ιανουαρίου, ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν», ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Ρωσία, ανακοίνωσε η ρωσική προεδρία.
Οι δύο πρόεδροι «θα υπογράψουν τη Συμφωνία Συνολικής Στρατηγικής Σύμπραξης ανάμεσα στη Ρωσία και το Ιράν και θα κάνουν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν επιλογές για την περαιτέρω επέκταση των σχέσεων ανάμεσα στη Μόσχα και την Τεχεράνη, μεταξύ άλλων στο εμπόριο και τις επενδύσεις, στις μεταφορές και τον εφοδιασμό, καθώς και στην ανθρωπιστική δράση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τζεφ Μπέζος για το θάνατο της μητέρας του: «Σ’ αγαπώ μαμά»
- Κίνα: Επιβράδυνση βιομηχανικής παραγωγής και λιανικών πωλήσεων
- Ουκρανική επίθεση στο ρωσικό λιμάνι Αστραχάν
- Συνεχίζει τις διακοπές ο Πρωθυπουργός στα Χανιά
- Συνεχίζεται η φωτιά στα Καμπιά της Χίου
- Το Σαββατοκύριακο οι απολογίες των τριων συλληφθέντων για τις φωτιές
- Δημήτρης Κοτσιφάκος: Ένας Έλληνας στο τιμόνι του Ritz Carlton στο Αμμάν
- H απίθανη σύμπτωση πίσω από την πιθανότερη διάδοχο της Αnne Wintour στη Vogue
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις