Αποφασίστηκε κατά τις τριμερείς διαπραγματεύσεις στο Αμπού Ντάμπι
Ο Στιβ Γουίτκοφ ανακοίνωσε σήμερα ότι η Ουκρανία και η Ρωσία συμφώνησαν να προχωρήσουν σε νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων, την πρώτη σε πέντε μήνες, κατά τις τριμερείς διαπραγματεύσεις τους στο Αμπού Ντάμπι, τις οποίες ο Αμερικανός ειδικός απεσταλμένος χαρακτήρισε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, «παραγωγικές».
«Σήμερα οι αντιπροσωπείες των ΗΠΑ, της Ουκρανίας και της Ρωσίας συμφώνησαν για την ανταλλαγή 314 αιχμαλώτων – την πρώτη του είδους σε πέντε μήνες», ανακοίνωσε ο Γουίτκοφ σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.
«Το αποτέλεσμα αυτό εξασφαλίστηκε χάρη σε ειρηνευτικές συνομιλίες σε βάθος και παραγωγικές. Μολονότι παραμένει σημαντική δουλειά για να γίνει, πρόοδοι όπως αυτές δείχνουν ότι η συνεχιζόμενη διπλωματική δέσμευση παράγει συγκεκριμένα αποτελέσματα και συμβάλλει στις προσπάθειες που έχουν στόχο να μπει τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία», διαβεβαίωσε.
Ο Γουίτκοφ πρόσθεσε ότι οι συνομιλίες θα συνεχιστούν και ότι αναμένεται επιπρόσθετη πρόοδος τις ερχόμενες εβδομάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στη Σοφοκλέους, όπου άλλοτε χτυπούσε η καρδιά της αγοράς, η Allwyn γράφει το επόμενο κεφάλαιο της ελληνικής επιχειρηματικότητας
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Εταιρικές Ανακοινώσεις 3218/2026 (δεν είναι διαθέσιμη η Ελληνική μετάφραση)
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Αποτελέσματα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΔΕΗ Α.Ε.
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- ΑΔΜΗΕ: Στο 1 ευρώ ανά μετοχή η τιμή διάθεσης για την αύξηση κεφαλαίου του 1 δισ. ευρώ
- Allwyn AG: Την διανομή μερίσματος και την μεταφορά έδρας ενέκριναν οι ΓΣ
- Δένδιας από Αγαθονήσι: Στον εισαγγελέα ο φάκελος για το ουκρανικό drone – Μας οφείλονται σαφείς εξηγήσεις
- Ευρωπαϊκές αγορές: Η συνάντηση Τραμπ – Σι έφερε κέρδη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








