Ο Γουίτκοφ έχει αναδειχθεί σε κρίσιμο διαπραγματευτή της Ουάσινγκτον με τον Πούτιν
Ο ειδικός απεσταλμένος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο Στιβ Γουίτκοφ, έφθασε στη Μόσχα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, όπου αναμένεται να συναντήσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο Γουίτκοφ έχει αναδειχθεί σε κρίσιμο διαπραγματευτή της Ουάσινγκτον με τον Πούτιν καθώς ο Τραμπ ωθεί για μια συμφωνία ώστε να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, και είχε ήδη τρεις μακρές συναντήσεις με τον ηγέτη του Κρεμλίνου.
Η επίσκεψή του στη Μόσχα έρχεται μία ημέρα αφότου ο Τραμπ επέκρινε μια ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones στο Κίεβο που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 12 ανθρώπων, και έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Βλαντίμιρ, ΣΤΑΜΑΤΑ!”
Όμως ο Τραμπ είπε επίσης ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στις ειρηνευτικές συνομιλίες.
“Οι λίγες επόμενες ημέρες θα είναι πολύ σημαντικές. Συναντήσεις γίνονται αυτή τη στιγμή”, δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους χθες, Πέμπτη. “Πιστεύω πως θα κάνουμε συμφωνία… πιστεύω πως είμαστε πολύ κοντά”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Trump Mobile: Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Τραμπ, αλλά και smartphone 499 δολαρίων
- Βελτιωμένη η εικόνα από την πυρκαγιά στο Άνω Σούλι Μαραθώνα
- ΟΣΕ: Απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης για παράβαση καθήκοντος
- Νετανιάχου: Καλεί του Ιρανούς να εγκαταλείψουν την Τεχεράνη
- Γαλλία: Έκλεισε τα περίπτερα ισραηλινών αμυντικών εταιρειών στο Σαλόνι Αεροναυπηγικής του Μπουρζέ
- Spitogatos – αποδόσεις ακινήτων: Οι υψηλότερες της Αθήνας σε Πατησίων και Αχαρνών
- Ιστορική στιγμή για τη MAN η έναρξη παραγωγής ηλεκτρικών φορτηγών
- Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος N. Αλούπης, πρώην CEO της Motorola Hellas
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις