Ρωσικά στρατεύματα μπήκαν στη βιομηχανική ζώνη της πολιορκημένης πόλης Σεβεροντονιέτσκ, γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης της Λουγκάνσκ, Σερχίι Χαϊντάι.
Το εργοστάσιο χημικών Αζότ είναι η μόνη εγκατάσταση στην περιοχή που δεν έχει καταληφθεί ακόμη από τον ρωσικό στρατό, διευκρίνισε ο κ. Χαϊντάι μέσω Telegram, τονίζοντας πως οι μάχες μαίνονται στην περιοχή. Κοντινά χωριά σφυροκοπούνται, συμπλήρωσε.
Στο εργοστάσιο Αζότ βρίσκονται ακόμη περίπου 300 άμαχοι, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βέρεστσουκ, η οποία ωστόσο τόνισε πως η κατάσταση μεταβάλλεται συνεχώς.
Εάν όσοι κρύβονται στο εργοστάσιο θελήσουν να απομακρυνθούν από εκεί, το Κίεβο θα καταβάλει προσπάθειες να ανοίξει διάδρομος διαφυγής, πρόσθεσε η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης, σύμφωνα με δημοσιεύματα ουκρανικών ΜΜΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φωκίδα: Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι ορειβάτες που αγνοούνταν στα Βαρδούσια
- Συνελήφθη ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της στο Κολωνάκι
- Voucher Κατάρτισης ΔΥΠΑ: Αμοιβή έως 1500 ευρώ και δωρεάν διεθνής πιστοποίηση για εργαζόμενους και ανέργους
- Σέρρες: Εντοπίστηκε εξάρτημα αυτοκινήτου στις έρευνες για τον διοικητή της Πυροσβεστικής
- Ραντεβού Ζελένσκι με Τραμπ στο Μαρ – α – Λάγκο το Σαββατοκύριακο
- Wall Street: Προς εβδομαδιαία κέρδη και Santa Claus rally
- Σιγκαπούρη: Στέλεχος της Bank of America κατηγορείται για χρήση ναρκωτικών σε πάρτι
- Δένδιας σε Τουρκία: Η Ελλάδα ουδένα απειλεί, αλλά είναι αποφασισμένη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








