Ρωσικά στρατεύματα μπήκαν στη βιομηχανική ζώνη της πολιορκημένης πόλης Σεβεροντονιέτσκ, γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης της Λουγκάνσκ, Σερχίι Χαϊντάι.
Το εργοστάσιο χημικών Αζότ είναι η μόνη εγκατάσταση στην περιοχή που δεν έχει καταληφθεί ακόμη από τον ρωσικό στρατό, διευκρίνισε ο κ. Χαϊντάι μέσω Telegram, τονίζοντας πως οι μάχες μαίνονται στην περιοχή. Κοντινά χωριά σφυροκοπούνται, συμπλήρωσε.
Στο εργοστάσιο Αζότ βρίσκονται ακόμη περίπου 300 άμαχοι, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βέρεστσουκ, η οποία ωστόσο τόνισε πως η κατάσταση μεταβάλλεται συνεχώς.
Εάν όσοι κρύβονται στο εργοστάσιο θελήσουν να απομακρυνθούν από εκεί, το Κίεβο θα καταβάλει προσπάθειες να ανοίξει διάδρομος διαφυγής, πρόσθεσε η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης, σύμφωνα με δημοσιεύματα ουκρανικών ΜΜΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 30.06.2026
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Νίκαια: Έληξε η αστυνομική επιχείρηση για καταγγελία ομηρείας σε διαμέρισμα
- Παραμένει υπό ευρωπαϊκή εποπτεία η Ιταλία – Στο 3,1% του ΑΕΠ το δημοσιονομικό έλλειμμα το 2025
- Συναγερμός στη Νίκαια: Άνδρας κρατά όμηρο την γυναίκα του στο σπίτι τους – Δηλώνει οπλισμένος (video)
- ΕΛΤΟΝ: Αύξηση 74,4% στα κέρδη προ φόρων το α΄ εξάμηνο
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Το πετρέλαιο έσβησε τα πρωινά κέρδη
- ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








