Άνοιξαν πανό μέσα στη Βουλή και τους απομάκρυναν οι αστυνομικοί χωρίς συλλήψεις
Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στη Βουλή, πραγματοποιώντας διαμαρτυρία για τα Τέμπη. Λίγο μετά τις 19:30 της Τετάρτης, αφού τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στη Βουλή, έφτασαν στην αίθουσα της Γερουσίας- όπου ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση για τη Ρόζα Ιμβριώτη- και άνοιξαν μαύρο πανό με τη λέξη «Συγκάλυψη».
Οι αστυνομικοί κατέβασαν το πανό και τους απομάκρυναν χωρίς να πραγματοποιηθούν συλλήψεις. Πάντως, σε άλλες καταδρομικές εφορμήσεις παλαιότερα της οργάνωσης, η ΝΔ κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιδεικνύει ανοχή και δεν τους συλλαμβάνει.
Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του Ρουβίκωνα στο Facebook, υπογραμμίζεται ότι μετά τις τεράστιες κινητοποιήσεις της 26ης Ιανουαρίου, για τα Τέμπη, η κυβέρνηση «άρχισε να τρέμει. Ο λαϊκός παράγοντας οφείλει να δει το αποτέλεσμα της κινητοποίησής του, να συνειδητοποιήσει την ισχύ του».
Μόνο ακόμα μεγαλύτερες κινητοποιήσεις «μπορούν να επιβάλουν την απόδοση της όποιας δικαιοσύνης μπορεί να επιβληθεί. Ή έστω, την αποκάλυψη της αλήθειας», τονίζεται στην ανάρτηση.
«Ο εχθρός, αυτοί που δολοφόνησαν 57 ανθρώπους και παράλληλα επιχειρούν να το κουκουλώσουν έχουν όνομα και επώνυμο. Έχουν κομματικά σύμβολα και πολιτικές απόψεις. Θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και τα media. Και η συμβολική τους καρδιά χτυπάει εδώ που είμαστε τώρα. Στη Βουλή. Και είναι με την πλάτη στον τοίχο. Και πρέπει να στριμωχτούν ακόμα περισσότερο», υπογραμμίζεται επίσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Στο 28% η AfD, δημοσκοπική κατάρρευση Μερτς
- FT: Καθυστερήσεις ενοικίων για την ION του Andrea Pignataro – Το χρέος $10 δισ. και η μεγάλη εκκρεμότητα στο Ελληνικό
- ΗΑΕ: Ιρανικός πύραυλος έπληξε πλοίο της ADNOC στα Στενά του Ορμούζ
- Τουρκία: Περιορίζει την κυκλοφορία πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα μετά την αύξηση των επιθέσεων
- Handelsblatt: Σε αντίθεση με την Commerzbank, η Αθήνα έχει «ανοιχτές αγκάλες» στις ξένες επενδύσεις
- Ισραηλινά ΜΜΕ: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ – Σύντομα μπορεί να είναι νεκρός
- Συναγερμός στη Γροιλανδία: Πετρελαϊκή με «γέφυρες» στον Τραμπ ετοιμάζει γεωτρήσεις χωρίς άδεια
- El Niño: Νέο κύμα ανατιμήσεων απειλεί τις αγορές τροφίμων – «Τέλεια καταιγίδα» στον καφέ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








