Πολιτική

Σ. Κασσελάκης: Πυρά για υγεία, Τέμπη και νέα για την περιοδεία στα νησιά

«Δεν πρέπει να οργιζόμαστε μόνο όταν πεθαίνουν γονείς βουλευτών»

Πυρά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με αιχμή της κριτικής στους χειρισμούς του πρωθυπουργού για τα Τέμπη. «Μας είπαν ότι το μόνο λάθος είναι η επικοινωνία από τον πρωθυπουργό η επικοινωνιακή διαχείριση το άκρο άωτο της αλαζονείας είναι μία απάνθρωπη κυβέρνηση με μία πολύ σκληρή νεοφιλελεύθερη φιλοσοφία που πιστεύει ότι η μπίζνα θα λύσει τα κοινωνικά θέματα. Το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί ένα λαό με εξαρτήσεις που του δίνεις food pass, marketpass την τελευταία στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τη Μυτιλήνη, τελευταίο σταθμό της πολυήμερης περιοδεία του Στέφανου Κασσελακη στο Αιγαίο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για προβλήματα στην υγειονομική περίθαλψη και στις δομές δημόσιας υγείας στα νησιά. «Δεν πρέπει να οργιζόμαστε μόνο όταν πεθαίνουν γονείς βουλευτών. Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι και αν δεν μπορούμε να φτιάξουμε το εθνικό σύστημα υγείας μας τότε καταστραφήκαμε πληθυσμιακά και κοινωνικά. Και αν δεν μπορούν εκείνοι να το φτιάξουν να κάνουν άκρη και να αφήσουν άλλους και να μην έρχονται να κόβουν κορδέλες και να κουνούν το δάχτυλο» σημείωσε ο κ. Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνθηκε σε πολίτες και φορείς καλώντας τους να μην σταματήσουν να διεκδικούν. «Όλη η χώρα πιστεύω προσδοκά μια εναλλακτική λύση και σε αυτή την κατεύθυνση η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη. θέλουμε να χτίσουμε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που οι προτάσεις νόμου θα είναι έτοιμες όταν θα είμαστε κυβέρνηση να ξέρετε ακριβώς τι θα κάνουμε».

Με βίντεο στο διαδίκτυο ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε αποσπάσματα από την πολυήμερη περιοδεία του στο Αιγαίο, η οποία ολοκληρώθηκε. Ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος επισκέφθηκε μέσα σε 8 ημέρες 20 νησιά του Αιγαίου, θα αρχίσει νέο ευρύ κύκλο επισκέψεων και εξορμήσεων σε όλη την Ελλάδα, μετά το Πάσχα.

Εντωμεταξύ, απαντήσεις σε δύο ερωτήματα σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πολιτική

close menu