«Η Ελλάδα για να βγει από την οικονομική κρίση χρειάζεται επενδύσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν νέο πλούτο για τους εργαζομένους, τις εταιρίες και την κοινωνία. Η μεγάλη επένδυση στο αεροδρόμιο του Ελληνικού ύψους 8 δισ. κινείται ακριβώς προς αυτή τη κατεύθυνση», δήλωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς με αφορμή την υπογραφή συμφωνίας για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.
_x000D_
«Η υλοποίησή της θα αλλάξει συνολικά τις προοπτικές στην Αττική, στον τουρισμό, στην αγορά ακινήτων και στην προσέλκυση νέων επενδύσεων. Βάζει την Αθήνα στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου. Είναι ένα βήμα σημαντικό στην προσπάθεια για να περάσει η χώρα στην ανάκαμψη της οικονομίας. Η Τράπεζα Πειραιώς, ως σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, θεωρεί ότι η συγκεκριμένη επένδυση είναι οδηγός για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε ως οικονομία», επισήμανε ο κ.Σάλλας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μασούντ Πεζεσκιάν: Το Ιράν διαθέτει «την αναγκαία βούληση να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο»
- Στάνη με κατσίκες και κότες σε ταράτσα στους Αμπελόκηπους – Επενέβη ο δήμος Αθηναίων (video)
- Ευρωπαϊκές αγορές: έκλεισαν με κέρδη, αλλά με -7,99% ο Stoxx 600 τον Μάρτιο
- Cenergy: Άλμα 39% στα καθαρά κέρδη το 2025 – Μέρισμα 0,26 ευρώ ανά μετοχή
- Alpha Trust Συμμετοχών: Άλμα 114,57% στα EBITDA, στα 5,9 εκατ. ευρώ το 2025
- ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - Οικονομική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Reuters: Η παραγωγή του ΟΠΕΚ τον Μάρτιο υποχώρησε κατά 7,3 εκατ. βαρέλια την ημέρα
- Orilina Properties: Αύξηση 57,6% στα καθαρά κέρδη το 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








