Στο αεροδρόμιο της Σάμου επικρατεί καθημερινά το αδιαχώρητο
Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η τουριστική κίνηση τον μήνα Αύγουστο στη Σάμο, με τουρίστες από την Τουρκία αλλά και Σκανδιναβικές χώρες να την κατακλύζουν.
Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Χατζηδημητρίου, αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, η τουρκική αγορά είναι εκείνη η οποία κάνει τη διαφορά, ενώ η εφαρμογή του μέτρου της βίζας εξπρές για Τούρκους τουρίστες στο νησί, έχει αποφέρει θετικά αποτελέσματα.
Η αυξημένη επιβατική κίνηση κυρίως από το Σεφεριχισάρ και το Κουσάντασι, αποτελεί μεγάλη ενίσχυση στην τοπική οικονομία του νησιού. “Οι Τούρκοι πελάτες είναι απαιτητικοί, ωστόσο, αφήνουν χρήμα στο νησί”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδημητρίου, προβλέποντας ότι η φετινή τουριστική περίοδος θα διαρκέσει έως και τον Οκτώβριο.
Και οι Σκανδιναβοί τουρίστες φαίνεται να προτιμούν το νησί. Στο αεροδρόμιο της Σάμου επικρατεί καθημερινά το αδιαχώρητο, με δεκάδες αφίξεις από Σουηδία, Νορβηγία και Δανία, αλλά και από Ολλανδία, Γερμανία, Τσεχία και Πολωνία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πλήρη απαγόρευση αντί για πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο εξετάζει η ΕΕ
- Μετρό: Ανοιχτοί από 1/2 οι σταθμοί Συγγρού Φιξ, Νέος Κόσμος και Άγιος Ιωάννης και μετά τις 21:40
- Τραμπ: «Το Ιράν θέλει να καταλήξει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ»
- Μητσοτάκης από Ζάγκρεμπ: Για εθνικούς λόγους δαπανούμε το 3% του ΑΕΠ στην άμυνα
- Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας από την παρουσία της Κίνας σε ευρωπαϊκά λιμάνια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ο Ιανουάριος, 7ος σερί κερδοφόρος μήνας για Stoxx 600
- Υπόθεση Επστάιν: Στη δημοσιότητα πάνω από 3 εκατ. έγγραφα, 180.000 εικόνες και 2.000 βίντεο
- Hellenic Train: Με λεωφορεία τα επιβατικά δρομολόγια Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








