Το AI Subscription Club δεν αποτελεί προϋπόθεση για την πρόσβαση στις λειτουργίες Galaxy AI στα τηλέφωνα και άλλες συσκευές της Samsung
Ο αντιπρόεδρος της Samsung Electronics, Han Jong-hee, επιβεβαίωσε ότι το AI Subscription Club της εταιρείας, που ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο για ορισμένες οικιακές συσκευές στη Νότια Κορέα, θα επεκταθεί σύντομα στα τηλέφωνα Galaxy και στο επερχόμενο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης Ballie.
“Θα εφαρμόσουμε την υπηρεσία συνδρομής στα smartphones Galaxy από τον επόμενο μήνα”, δήλωσε ο ίδιος. “Το Ballie θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κορέα και τις ΗΠΑ, και σχεδιάζουμε να το διαθέσουμε ως συνδρομητική υπηρεσία στην Κορέα” είπε στο ETNews.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το AI Subscription Club δεν αποτελεί προϋπόθεση για την πρόσβαση στις λειτουργίες Galaxy AI στα τηλέφωνα και άλλες συσκευές της Samsung. Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει ότι αυτές οι λειτουργίες θα παραμείνουν δωρεάν για τους χρήστες τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2025, ενώ τα σχέδια μετά από αυτό το χρονικό σημείο παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.
Το τρέχον μοντέλο στη Νότια Κορέα επιτρέπει στους καταναλωτές να εγγραφούν σε μηνιαία συνδρομή για τις τηλεοράσεις, τα ψυγεία, τα πλυντήρια και άλλες συσκευές με τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένων προαιρετικών υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης, με αντάλλαγμα χαμηλότερο αρχικό κόστος.
Αναφορικά με το ρομπότ Ballie, η Samsung επιβεβαίωσε στην πρόσφατη έκθεση CES 2025 ότι το προϊόν θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία το 2025, πέντε χρόνια μετά την αρχική του παρουσίαση.
Παρόλο που δεν είναι ακόμη σαφές εάν το μοντέλο συνδρομής θα επεκταθεί πέρα από τη Νότια Κορέα, περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Η Samsung έχει προγραμματίσει εκδήλωση Galaxy Unpacked στο San Jose της Καλιφόρνια για τις 22 Ιανουαρίου, όπου αναμένεται να παρουσιάσει τη σειρά Galaxy S25.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις