Το AI Subscription Club δεν αποτελεί προϋπόθεση για την πρόσβαση στις λειτουργίες Galaxy AI στα τηλέφωνα και άλλες συσκευές της Samsung
Ο αντιπρόεδρος της Samsung Electronics, Han Jong-hee, επιβεβαίωσε ότι το AI Subscription Club της εταιρείας, που ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο για ορισμένες οικιακές συσκευές στη Νότια Κορέα, θα επεκταθεί σύντομα στα τηλέφωνα Galaxy και στο επερχόμενο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης Ballie.
“Θα εφαρμόσουμε την υπηρεσία συνδρομής στα smartphones Galaxy από τον επόμενο μήνα”, δήλωσε ο ίδιος. “Το Ballie θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κορέα και τις ΗΠΑ, και σχεδιάζουμε να το διαθέσουμε ως συνδρομητική υπηρεσία στην Κορέα” είπε στο ETNews.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το AI Subscription Club δεν αποτελεί προϋπόθεση για την πρόσβαση στις λειτουργίες Galaxy AI στα τηλέφωνα και άλλες συσκευές της Samsung. Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει ότι αυτές οι λειτουργίες θα παραμείνουν δωρεάν για τους χρήστες τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2025, ενώ τα σχέδια μετά από αυτό το χρονικό σημείο παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.
Το τρέχον μοντέλο στη Νότια Κορέα επιτρέπει στους καταναλωτές να εγγραφούν σε μηνιαία συνδρομή για τις τηλεοράσεις, τα ψυγεία, τα πλυντήρια και άλλες συσκευές με τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένων προαιρετικών υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης, με αντάλλαγμα χαμηλότερο αρχικό κόστος.
Αναφορικά με το ρομπότ Ballie, η Samsung επιβεβαίωσε στην πρόσφατη έκθεση CES 2025 ότι το προϊόν θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία το 2025, πέντε χρόνια μετά την αρχική του παρουσίαση.
Παρόλο που δεν είναι ακόμη σαφές εάν το μοντέλο συνδρομής θα επεκταθεί πέρα από τη Νότια Κορέα, περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Η Samsung έχει προγραμματίσει εκδήλωση Galaxy Unpacked στο San Jose της Καλιφόρνια για τις 22 Ιανουαρίου, όπου αναμένεται να παρουσιάσει τη σειρά Galaxy S25.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Prodea: Στα 120,1 εκατ. ευρώ τα EBITDA το α΄εξάμηνο
- ΕΚΤΕΡ: Αύξηση 18,1% του κύκλου εργασιών το α΄εξάμηνο
- Real Consulting: Αύξηση 30,1% στα προσαρμοσμένα EBITDA το α΄εξάμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν τον Σεπτέμβριο με θετικό πρόσημο
- Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη: Στα 5,5 δις ευρώ o κύκλος εργασιών το 2024
- Εθνική Τράπεζα: Οριστική συμφωνία για την πώληση κόκκινων δανείων των Projects Etalia
- Aktor: Στο 18,54% ανέβηκε το ποσοστό της Castellano του Ηλία Γκότση
- Trastor: Στα 13,1 εκατ. ευρώ τα adjusted EBITDA το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 41,8%
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις