Είναι κάτοχος πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Executive MBA από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Η εταιρεία με την επωνυμία «ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν σχετικής πρότασης της Επιτροπής Ελέγχου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, κατά την από 13.05.2024 συνεδρίασή του, όρισε την Ζαφειρία Παπαβασιλοπούλου ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου του Ομίλου σε αντικατάσταση του κυρίου Γιώργου Καρατζά.
Η κα Παπαβασιλοπούλου ανέλαβε καθήκοντα την 23.05.2024.
Η κα Παπαβασιλοπούλου πληροί τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις των σχετικών διατάξεων του άρθρου 15 του ν. 4706/2020, ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει κάποια από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία ή σε Εταιρεία του Ομίλου και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για να αναλάβει την ως άνω θέση.
Ειδικότερα, η κα Παπαβασιλοπούλου είναι κάτοχος πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Executive MBA από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με πολυετή εμπειρία στον εσωτερικό έλεγχο εταιρειών του κλάδου των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων.
Τα τελευταία εννέα χρόνια εργαζόταν στο Internal Control Department στην Coca-Cola HBC, τα τελευταία τέσσερα εκ των οποίων κατείχε τη θέση του Internal Control Processes Manager. Επίσης, κατέχει τη διεθνή πιστοποίηση Certified Internal Controls Auditor (CICA) από το Institute from Internal Controls.
Η Εταιρεία ενημερώνει επιπρόσθετα ότι ο κ. Γιώργος Καρατζάς αναλαμβάνει το ρόλο του Διευθυντή Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Διαχείρισης Κινδύνων με ημερομηνία έναρξης καθηκόντων την 23.05.2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Kodak: Η εταιρεία με ιστορία 133 ετών δεν μπορεί να καλύψει χρέη 500 εκατ. ευρώ
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Σίσι με έμφαση σε Γάζα και διμερή θέματα
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Παλαιόχωρας Χανίων
- ΝΑΤΟ: Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων επιβεβαίωσαν την στήριξή τους στην Ουκρανία
- Κουτσούμπας από Πάτρα: «Εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης στις πυρκαγιές- Δεν είχε πυρασφάλεια η ΒΙΠΕ»
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον Κρις Πάππας: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει
- Τραμπ: Ζητάει τώρα την παραίτηση της Λίζα Κουκ, μέλος του ΔΣ της Fed
- Μητσοτάκης για συλλήψεις εμπρηστών: Τέλος η ατιμωρησία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις