Σε 13 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε η διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον δέκα χρόνια για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, καταδικάστηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
«Η αστυνομία είναι πανέτοιμη για τις άμεσες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής»
«Μόλις ενημερωθούμε αρμοδίως για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ θα προχωρήσουν στην άμεση σύλληψή τους. Η αστυνομία είναι πανέτοιμη και γνωρίζει πού είναι ο καθένας», τόνισαν, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, ενόψει της ανακοίνωσης των ποινών που θα επιβληθούν στους καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Σημειώνεται, ότι αστυνομικοί παρακολουθούν διακριτικά, εδώ και πολλές ημέρες, στελέχη της Χρυσής Αυγής και γνωρίζουν πολύ καλά όλες τις κινήσεις τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γυναικοκτονία στον Βόλο: Συνελήφθη ο δολοφόνος της 36χρονης
- Συνεχίζεται η προέλαση τηςΡωσία στο Ντονμπάς – Υπό έλεγχο το 20% των εδαφών της Ουκρανίας
- Παξοί: Στον εισαγγελέα οι γονείς και ο παππούς του 4χρονου κοριτσιού που πνίγηκε
- Τουρκία: Το χρυσό εμπόριο με «βίζες εξπρές» για το Σένγκεν
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Κυριακή – Οι περιοχές
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Χορτιάτη
- Όλι Ρεν: «Δεν είναι σωστό να μειώνει τα επιτόκια η ΕΚΤ απλώς και μόνο για να το κάνει»
- Sky News: Σε συζητήσεις για πώληση της Costa Coffee η Coca-Cola
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις