_x000D_
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι που δουλεύουν στα πλοία της ΝΕΛ όσο και οι καθυστερήσεις και οι ακυρώσεις δρομολογίων της, έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε αδιέξοδο. Η εταιρεία δεν έχει καταφέρει να πληρώσει εδώ και μήνες τους ναυτικούς, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να διαμαρτύρονται έντονα με κινητοποιήσεις έξω από το Yπουργείο ναυτιλίας αλλά και επισχέσεις.
Οι εξελίξεις είναι κρίσιμες για την εισηγμένη ακτοπλοϊκή καθώς το σύνολο των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων του ομίλου «υπερβαίνει το σύνολο του κυκλοφορούντος ενεργητικού» και δεύτερον ότι οι ταμειακές ροές από τις λειτουργικές δραστηριότητες έχουν καταστεί αρνητικές.
Ολη αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα σε νησιά του Β. Αιγαίου. Πριν από μέρες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου όπου έγινε ενημέρωση των φορέων του νησιού για τις επαφές που είχαν ο δήμαρχος Δ. Μαρινάκης και ο έπαρχος Βαγγέλης Γιαρμαδούρος με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Θοδωρή Δρίτσα.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Άδειασμα »Μαρινάκη σε Κυρανάκη: «Δεν θα επιδοτείται κάποιος για να πίνει»
- Lidl Ελλάς: Πρόσφερε 175.161 ευρώ στη UNICEF το Πάσχα
- Υπόθεση φρεγάτες – Γιάννος Παπαντωνίου: Ασκήθηκε αναίρεση για την απαλλακτική απόφαση
- Bloomberg: Η ΕΕ θα επιβάλει δασμούς σε αμερικανικά προϊόντα αξίας 100 δισ. ευρώ αν «δεν τα βρει» με τον Τραμπ
- ΕΣΠΕΝ: Οι προτάσεις που κατέθεσε στην ΡΑΑΕΥ για την αγορά προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας
- Ferrari: Αύξηση 17% στα καθαρά κέρδη με 412 εκατ. ευρώ το α΄ τρίμηνο και 13% στα έσοδα
- ΟΠΕΚΑ: Εως 30/05 η αξιοποίηση των παροχών του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για τους δικαιούχους του 2024
- Συνεργασία Tetra Pak με τη ΜΙΝΕΡΒΑ για την αναβάθμιση των συσκευαστικών μηχανών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις