Μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου η θερμοκρασία δεν θα πέσει κάτω από τα κανονικά επίπεδα
Mικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και λίγες αραιές νεφώσεις πρώτα στη βόρεια Ελλάδα και αργότερα και στην υπόλοιπη χώρα. Χαμηλές όμως θα είναι οι ελάχιστες θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά.
Από την Κυριακή η θερμοκρασία θα είναι σε τροχιά ανόδου και πάλι. Έως τουλάχιστον την Τετάρτη θα κυμαίνεται σε επίπεδα αρκετά πάνω από τα κανονικά (στα νότια τα θερμόμετρα θα δείξουν 17 με 19 βαθμούς Κελσίου. Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και Αλκυονίδες.
Μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου η θερμοκρασία δεν θα πέσει κάτω από τα κανονικά επίπεδα, που ενδεικτικά στην Αθήνα θα είναι περίπου 14 βαθμοί το μεσημέρι.
Στην Αττική για σήμερα θα υπάρχουν λίγες αραιές νεφώσεις, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 13 βαθμούς Κελσίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του επιτελείου του Κιρ Στάρμερ λόγω της υπόθεσης Επστάιν
- Αγγιξε τα 6.50 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο του Διδυμότειχου
- Ανοιχτή πρόσκληση 360.000 ευρώ για startups και ΜΜΕ σε καινοτόμες λύσεις φυτικών πρωτεϊνών
- Τέλος στην ασυλία των funds ζητά το ΠΑΣΟΚ: “Να επιβληθεί ο νόμος για τα κόκκινα δάνεια”
- Χαλαρά πέρασε από τις Σέρρες η ΑΕΚ 4-0 τον Πανσερραϊκό για την 20η αγωνιστική της Super League
- Ανετη νίκη για την Τακαϊτσι στην Ιαπωνία, εξασφαλίζει πάνω από τα δύο τρίτα των εδρών
- Ελπίδες για νίκη επί του προχωρημένου καρκίνου του πνεύμονα χάρη σε νέο εμβόλιο
- Aσχημη πτώση για τη γνωστή Αμερικανίδα αθλήτρια του αλπικού σκι, Λίντσεϊ Βον
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








