Η Ελληνικός Χρυσός ανακοινώνει ότι από την 15η Ιουλίου τίθεται στη δημοσιότητα η Μελέτη Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επιπτώσεων (εφεξής ΜΠΚΕ) που αφορά στο νέο Επενδυτικό Σχέδιο των Μεταλλείων Κασσάνδρας, βάσει της αναβαθμισμένης επενδυτικής συμφωνίας που η εταιρεία συνυπέγραψε με την Ελληνική Κυβέρνηση.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Εκτός από τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις, οι ενδιαφερόμενοι κοινωνικοί εταίροι ενθαρρύνονται να επανεξετάσουν τις πληροφορίες του Έργου, συμπεριλαμβανομένων όλων των μελετών και σχεδίων της ΜΠΚΕ, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο μέσω του www.hellas-gold.com/metalleia-kassandras. Ερωτήσεις, πιθανές ανησυχίες και σχόλια μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά για περαιτέρω αξιολόγηση, καθώς και μέσω του Κέντρου Πληροφοριών που θα λειτουργεί στο κοινοτικό κατάστημα Νεοχωρίου, όπου εκπρόσωποι της εταιρείας μας θα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου Τρίτη και Πέμπτη, από 10πμ. έως 2μμ. Οι απόψεις και οι προβληματισμοί των συμμετεχόντων θα καταγραφούν, προκειμένου να αξιοποιηθούν κατά το δυνατόν σε προσαρμογές ή αναθεωρήσεις της Μελέτης και των ειδικών σχεδίων διαχείρισης.
_x000D_
Πέραν από το οικονομικό αποτύπωμα της επένδυσης της τάξεως των $3 δισ. που την καθιστά μία από τις δύο μεγαλύτερες στην Ελλάδα, η ΜΠΚΕ και τα σχέδια περιβαλλοντικής και κοινωνικής διαχείρισης έρχονται να αναδείξουν την προσήλωση της Ελληνικός Χρυσός στη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς και της βιοποικιλότητας, καθώς και στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
_x000D_
Διαβάστε εδώ τη Μελέτη Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επιπτώσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Euronext: Αύξηση 12,6% για τα EBITDA το γ’ τρίμηνο – Στα 169,0 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
- Πιερρακάκης: Επί ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν 77 υποκαταστήματα ΕΛΤΑ και έγιναν 100 εκατ. ευρώ απευθείας αναθέσεις
- Έλι Κοέν: Ξανά στο τραπέζι ο αγωγός αερίου από Ισραήλ μέσω Κύπρου – Ελλάδας
- Lamda: Στις 12 Νοεμβρίου ξεκινάει η δημόσια προσφορά για το 7ετές ομόλογο έως 500 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Βουτιά 14,5% από Air France – KLM
- Σομαλία: 5 Έλληνες στο πλήρωμα του τάνκερ της Latsco Marine που κατέλαβαν πειρατές
- Πιερρακάκης για κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ: Δεν ήταν μόνο επικοινωνιακό, αλλά και επιχειρησιακό λάθος
- ElvalHalcor: Όγδοη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού δανείου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








