Το 1ο κύμα θα εκδηλωθεί αύριο Κυριακή 28/01 και το 2ο- το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι και εντονότερο- από το μεσημέρι της Δευτέρας
Συνεδρίασε το μεσημέρι η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με αντικείμενο την επιδείνωση του καιρού, η οποία σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ θα εκδηλωθεί σε δύο κύματα. Το 1ο κύμα θα εκδηλωθεί αύριο Κυριακή 28/01 και το 2ο- το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι και εντονότερο- από το μεσημέρι της Δευτέρας 29/01.
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής έλαβαν μέρος ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας, ο Διοικητής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ), Υποστράτηγος Δημήτριος Μπριόλας, και τα μέλη της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου, Ευθύμιος Λέκκας (πρόεδρος ΟΑΣΠ), Θεόδωρος Κολυδάς (Διευθυντής της ΕΜΥ), Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος (Διευθυντής Ερευνών Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών), Δημήτριος Ζιακόπουλος (μετεωρολόγος) και Χριστίνα Σούζη (μετεωρολόγος).
Η Επιτροπή θα συνεδριάσει στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας εκ νέου αύριο το μεσημέρι στις 12:00 και στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διυπουργική Επιτροπή με στόχο τον επιχειρησιακό συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων υπουργείων και φορέων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Star Channel: Μικρότερες ζημιές, υψηλός δανεισμός και η στρατηγική θέση Βαρδινογιάννη στα media
- FREE NOW: Νέα αύξηση κεφαλαίου 9,38 εκατ. ευρώ με συμψηφισμό χρέους
- Νέα σκιά στο Qatargate: Ο γιος Αβραμόπουλου στην QatarEnergy και η απάντηση του πρώην Επιτρόπου
- Νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απάντησε και χτύπησε αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
- Προεδρική οργή μετά το “Εθνικό φιάσκο” στη Νότια Κορέα για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ
- Το Ισραήλ αναγνωρίζει ομόφωνα τη γενοκτονία των Αρμενίων και πυροδοτεί νέα ένταση με την Τουρκία
- Απόλυτος κυρίαρχος στο γκραν πρι της Αυστρίας ο Τζορτζ Ράσελ
- Περισσότεροι από 1300 θάνατοι λόγω καύσωνα στην Ευρώπη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








