Στις 17:00 μμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Andrej Plenković
Σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» Νίκου Ανδρουλάκη με θέμα: «Πώς σκοπεύει η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη διαρκώς εντεινόμενη στεγαστική κρίση;», στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού». θα απαντήσει στις 10:30πμ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Εν συνέχεια και συγκεκριμένα στις 12:30 μμ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτακης θα συμμετάσχει σε συζήτηση στο πλαίσιο εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με τίτλο «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη», στο Athenaeum Intercontinental, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.
Τέλος, στις 17:00 μμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Andrej Plenković, στο Μέγαρο Μαξίμου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βαγγέλης Σμυρλής: Νέος General Manager στη Beverage World
- Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Πως έκανε εμβληματικό ένα σπάνιο Rolex
- Guinness: Στην Premier League ως η επίσημη μπύρα των Arsenal, Newcaslte και Aston Villa
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Να μπει εθνικό τέλος για δέματα από τρίτες χώρες
- Ποιοι χρηματοδότησαν με 850.000 ευρώ το ελληνικό start up για την εμμηνόπαυση για τη δημιουργία AI Coach
- Γ.Γ. Στεγαστικής Πολιτικής: Ερχονται έως 10.000 κοινωνικές κατοικίες για τη στεγαστική κρίση
- ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή σε 3 στα 4 ημερόπλοια στην Κω βρήκαν οι ελεγκτές – τουρίστες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις